Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

«Μας συγχωρείτε, γκάφα!» παραδέχονται οι Ρεπουμπλικάνοι

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Τρεις μέρες πριν από το πρώτο τηλεοπτικό debate ανάμεσα σε Μπαράκ Ομπάμα και Μιτ Ρόμνεϊ (φαίνεται πως) ήταν μια καλή στιγμή για τους Ρεπουμπλικάνους να παραδεχτούν τα λάθη τους.

Πιο συγκεκριμένα τις… γκάφες τους. Και το έκαναν μέσω του υποψήφιου αντιπροέδρου, Πολ Ράιν. “Έχουμε κάνει μερικές γκάφες, αλλά στο τέλος η επιλογή είναι πολύ ξεκάθαρη και εμείς δίνουμε στον κόσμο μια ξεκάθαρη επιλογή για ένα διαφορετικό μέλλον”, δήλωσε ο Ράιαν σε συνέντευξή του στο Fox News.

Αναφερόμενος στα σχόλια του υποψήφιου Μιτ Ρόμνεϊ ότι το 47% των Αμερικανών έχουν τη νοοτροπία “θυμάτων”, ο Ράιαν μίλησε για… αδέξιο τρόπο για να περιγράψει “το πως οι Ρεπουμπλικάνοι προσπαθούν να “δημιουργήσουν ευημερία, να κινητοποιήσουν τους πολίτες και να δώσουν πάλι δουλειά στον κόσμο”.

Ο Ράιαν προσπάθησε να μετριάσει τη σημασία των τηλεοπτικών αναμετρήσεων: “Δεν πιστεύω πως θα κινητοποιήσουν την προεκλογική εκστρατεία, αλλά ούτε και ότι θα την σταματήσουν”, τόνισε.

Ο Μπαράκ Ομπάμα “είναι ένα χαρισματικός ρήτορας…για τον Μιτ είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει σε μια τέτοια σκηνή”, είπε χαρακτηριστικά ο Ράιαν, αναφερόμενος στην αναμέτρηση των δύο υποψηφίων στις 3 Οκτωβρίου στο Ντένβερ του Κολοράντο.

Ο Πολ Ράιαν θα αντιμετωπίσει τον σημερινό αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν μια μόνο φορά στις 11 Οκτωβρίου στο Κεντάκι.

Ο Ρόμνεϊ βρίσκεται πίσω στις δημοσκοπήσεις και το επιτελείο του θεωρεί πως οι τρεις προεδρικές αναμετρήσεις είναι ένα μέσο για να κάνει τη ζυγαριά να γείρει προς το μέρος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πωπω γκάφα! – Ο Ρόμνεϊ “έβρισε” on camera τους ψηφοφόρους του Ομπάμα (VIDEO)

Ρόμνεϊ: Δεύτερη γκάφα μέσα σε μία μέρα! – ΒΙΝΤΕΟ

ΗΠΑ: Αντίστροφη μέτρηση για τα τηλεοπτικά ντιμπέιτ

3 πολιτείες «κλειδιά» ψηφίζουν Ομπάμα – Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση

Το παραλήρημα του Κλίντ Ίστγουντ σόκαρε και τους Ρεπουμπλικάνους

Ομπάμα σε Ιστγουντ: “Αυτή η καρέκλα είναι πιασμένη!”

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε