Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Μαστίγωσαν άγρια και ύστερα εκτέλεσαν έγκυο γυναίκα

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
Θύμα μια 48χρονη έγκυος γυναίκα που αν και χήρα κατηγορήθηκε για μοιχεία. Η εκτέλεση έγινε δημόσια με δεκάδες άτομα να παρακολουθούν χωρίς την παραμικρή αντίδραση.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα, που ήταν έγκυος, υπέστη για αρκετή ώρα το μαρτύριο του μαστιγώματος και στη συνέχεια λίγο πριν ξεψυχήσει ένας από τους βασανιστές της την πυροβόλησε στο κεφάλι τρεις φορές!
 
Η Μπίμπι Σανουμπάρ, 35 χρόνων, κρατήθηκε επί τρεις ημέρες από τους Ταλιμπάν, δέχθηκε 200 χτυπήματα με το μαστίγιο και μετά εκτελέστηκε δημόσια σε ένα οχυρό των Ταλιμπάν στην επαρχία Μπαντγίς, στο δυτικό Αφγανιστάν, σύμφωνα με τον Γουλάμ Μοχάμαντ Σαγίντι, τον δεύτερο στην ιεραρχία της επαρχιακής αστυνομίας.

“Εκτελέστηκε δημόσια με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ενώ ήταν έγκυος”, δήλωσε ο Σαγίντι, ο οποίος δεν διευκρίνισε πότε η γυναίκα είχε χηρεύσει.

Το θύμα σκότωσε ένας τοπικός διοικητής των Ταλιμπάν, ο Μοχάμαντ Γιουσούφ, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Στη συνέχεια οι Ταλιμπάν πέταξαν το πτώμα σε ένα τομέα που ελέγχεται από τις αφγανικές δυνάμεις ασφαλείας.

Ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν δήλωσε τηλεφωνικά πως η εκτέλεση δεν είναι έργο των ανταρτών και παρά το γεγονός ότι οι Ταλιμπάν είχαν επιβάλλει το θάνατο δια λιθοβολισμού για μοιχεία στο παρελθόν, ο εκπρόσωπος καταδίκασε ως απάνθρωπη την ενέργεια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε