Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

«Με πήγε στο δωμάτιο της Τζάκι και μου έκανε έρωτα» – Οι αποκαλύψεις -μιας ακόμη- ερωμένης του Κένεντι

Ο άτακτος κύριος πρόεδρος, η 19χρονη μαθητευόμενη στο Λευκό Οίκο, ο 18μηνών παράνομος δεσμός τους. Γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τα έργα και τις ημέρες του JFK!

Έρχονται στο φως μέσα από την αυτοβιογραφία της Μίμι Άλφορντ, που το καλοκαίρι του 1962 βρέθηκε ως μαθητευόμενη στο γραφείο Τύπου του Λευκού Οίκου και προκάλεσε το ενδιαφέρον του προέδρου. Αποσπάσματα από το βιβλίο δημοσιεύει η New York Post.

Εκείνη τον αποκαλούσε πάντα έτσι: κύριο πρόεδρο. Εκείνος δεν τη φιλούσε ποτέ στο στόμα ούτε και της έδινε σημασία όταν ήταν στο ίδιο δωμάτιο με τη Τζάκι. Της πήρε την παρθενιά στο δωμάτιο της Τζάκι. Της ζήτησε να κάνει στοματικό έρωτα στον συνεργάτη του Ντέιβ Παουερς και να «περιποιηθεί» τον αδερφό του, Τεντ.

Όταν πίστεψε πως είχε μείνει έγκυος (αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τελικά) από τον πρόεδρο, ο Πάουερς τη συνόδεψε στο γυναικολόγο για να κάνει έκτρωση, αν και τότε κάτι τέτοιο ήταν παράνομο.

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 1962, σε ένα πάρτι στο Λευκό Οίκο. Με το προσωπικό του να διασκεδάζει, ο Κένεντι βρήκε την ευκαιρία να την οδηγήσει στο δωμάτιο της Τζάκι. Αμίλητος, άρχισε να της βγάζει τα ρούχα. Κι όταν εκείνη, για μια στιγμή, έδειξε να διστάζει, ο πρόεδρος τη ρώτησε: «Δεν το έχεις ξανακάνει;». «Όχι» του απάντησε εκείνη, αλλά η απάντηση δεν τον πτόησε. Συνέχισε και της έκανε έρωτα. Ήταν η πρώτη φορά για τη 19χρονη τότε Μίμι.
Η Μίμι Άλφορντ
Σε ένα πάρτι στο ράντσο του Μπίνγκ Κρόσμπι, κυκλοφορούσε ένας δίσκος με ναρκωτικά. Ο Κένεντι, γράφει η 69χρονη σήμερα Άλφορντ, τη ρώτησε αν ήθελε να δοκιμάσει το ναρκωτικό που τόνωνε την καρδιά και ενίσχυε την επιθυμία για σεξ. Του απάντησε αρνητικά. Αλλά σύμφωνα με εκείνη, και πάλι η απάντηση δεν τον ένοιαξε. «Έβαλε μια κάψουλα στη μύτη μου και την κράτησε εκεί».

Έκαναν συχνά μπάνιο μαζί, περνούσαν τα βράδια μαζί κι εκείνη φορούσε τις πιτζάμες του. Αλλά συχνά, την ανάγκασε να μένει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και απλά να περιμένει τηλεφώνημά του.

Περιγράφει ακόμη ένα περιστατικό: έκαναν μπάνιο στην πισίνα του Λευκού Οίκου. Τότε, ο JFK της ζήτησε να «περιποιηθεί» τον συνεργάτη του, Ντέιβ Πάουερς που «έδειχνε λίγο σφιγμένος». «Ήταν μια πρόκληση. Μια πρόκληση να κάνω στοματικό έρωτα στον Πάουερς. Δεν ξέρω αν πίστευε πως θα το έκανα, αλλά ντρέπομαι που λέω ότι το έκανα. Ο πρόεδρος παρακολουθούσε σιωπηλά».

Και το ξαναέκανε. Βρίσκονταν μαζί σε έναν έρανο. Της έδειξε τον Τεντ και με πονηρό βλέμμα της είπε: «Μίμι γιατί δεν φροντίζεις τον αδελφό μου. Θα του κάνει καλό λίγη χαλάρωση». Εκείνη του απάντησε αυστηρά: «Πρέπει να μου κάνετε πλάκα. Οπωσδήποτε όχι».

Το καλοκαίρι της πυραυλικής κρίσης στην Κούβα, η Άλφορντ θυμάται μια φράση του Κένεντι: «Θα προτιμούσα τα παιδιά μου να ήταν κόκκινα, παρά νεκρά», θυμάται, εκτιμώντας ότι ο πρόεδρος είχε ενδοιασμούς για όσα γίνονταν.

Η τελευταία φορά που τον είδε ήταν στις 15 Νοεμβρίου 1963 στο ξενοδοχείο Καρλάιλ στο Μανχάταν. Ήταν μια εβδομάδα πριν από τη δολοφονία του. «Με αγκάλιασε σφιχτά και μου είπε: Μακάρι να ερχόσουν στο Τέξας. Θα σου τηλεφωνήσω όταν γυρίσω». «Να θυμάστε κύρια πρόεδρε, παντρεύομαι (σ.σ. τον κολλεγιακό της έρωτα)». «Το ξέρω, αλλά θα σου τηλεφωνήσω», ήταν η απάντησή του, τα τελευταία λόγια που της είπε.

Όταν ρώτησαν την Άλφορντ γιατί ποτέ δε σταμάτησε τη σχέση της με τον Κενέντι, η απάντηση είναι μάλλον αφοπλιστική: «Το γεγονός ότι ήμουν επιθυμητή από τον πιο διάσημο και ισχυρό άνδρα στην Αμερική, πολλαπλασίαζε τα συναισθήματά μου σε τέτοιο βαθμό που το να του αντισταθώ ήταν ένα ενδεχόμενο που αποκλειόταν. Γι’ αυτό δεν του είπα όχι. Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση που μπορώ να δώσω» γράφει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μυστικές ηχογραφήσεις του Τζον Φ.Κένεντι στη δημοσιότητα – Τι έλεγε ο ίδιος πριν από τη δολοφονία του

Ο Τζον Κένεντι είχε εμμονή με τη δολοφονία του

Μυστικές συνεντεύξεις της Τζάκι Κένεντι μετά από 50 χρόνια

“Σκάνδαλο” του JFK 50 χρόνια μετά!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε