Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Με χειροπέδες στη Λιβυκή τηλεόραση οι Ολλανδοί πιλότοι – Δείτε το βίντεο στο onalert

Με χειροπέδες στη Λιβυκή τηλεόραση οι Ολλανδοί πιλότοι – Δείτε το βίντεο στο onalert

Στην αντεπίθεση πέρασε χθες η κυβέρνηση του Καντάφι, σχετικά με το θέμα των τριών συλληφθέντων Ολλανδών, μελών του πληρώματος του ελικοπτέρου που έπεσε στα χέρια των δυνάμεων του Καντάφι την περασμένη Κυριακή.

“Το ελικόπτερο πέταξε στον εναέριο χώρο της Λιβύης χωρίς σχετική άδεια, κάτι που αντιβαίνει στο διεθνές δίκαιο” υποστήριξε η Λιβυκή τηλεόραση.Κατά τη διάρκεια προβολής μεγάλης διάρκειας αφιερώματος του καναλιού Al-Arabiya στο ελικόπτερο και το πλήρωμά του,υποστηρίχθηκε ότι ακομα κι αν επρόκειτο για επιχείρηση απομάκρυνσης πολιτών, το ελικόπτερο θα έπρεπε να πάρει άδεια από τις λιβυκές αρχές για να πετάξει στον λιβυκό εναέριο χώρο και να προσγειωθεί στη Σύρτη.

Κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ προβάλλεται η κατάσταση του ελικοπτέρου αλλά και του πληρώματος, τα πρόσωπα των οποίων έχουν καλυφθεί με τηλεοπτικά εφέ. Πάντως διακρίνεται καθαρά η ξανθιά Ολλανδή μέλος του τριμελούς πληρώματος και οι άλλοι δυο άνδρες συνάδελφοί της με χειροπέδες στα χέρια. Παράλληλα προβάλλονται τα που κατασχέθηκαν από το ελικόπτερο, χάρτες, φωτογραφικές μηχανές και τα σωστικά υλικά του πληρώματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ www.onalert.gr

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε