Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Bροχή 19 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση εναντίον σαλαφιστών

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση εναντίον σαλαφιστών
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.06.2012 | 12:20
Πρώτη δημοσίευση: 14.06.2012 | 12:14

"Ντου" της γερμανικής αστυνομίας σε 70 σημεία της χώρας με στόχο τη συγκέντρωση αποδείξεων για τη δράση των εξτρεμιστικών οργανώσεων.

Η μεγάλη επιχείρηση της γερμανικής αστυνομίας έγινε εναντίον των εξτρεμιστικών οργανώσεων σαλαφιστών, που θεωρούνται ύποπτες ότι παρακινούν τους ισλαμιστές στη βία και καλλιεργούν σχέσεις με τρομοκρατικά δίκτυα, ανακοίνωσαν αστυνομικές πηγές.

Περίπου χίλιοι αστυνομικοί συμμετείχαν στις έρευνες στο Αμβούργο, το Βερολίνο, την Εσση, την Κάτω Σαξονία, την Βαυαρία, την Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και το Σλέσβιχ-Χολστάιν με στόχο την συγκέντρωση αποδείξεων για τις δραστηριότητες των οργανώσεων αυτών.

Ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χανς-Πέτερ Φρίντριχ ανακοίνωσε ότι έχει θέσει εκτός νόμου μια από τις οργανώσεις που ονομάζεται Μιλάτου Ιμπραχίμ και τόνισε πως από τις έρευνες θα προκύψουν στοιχεία που θα επιτρέπουν να κηρυχθούν παράνομες και άλλες δύο οργανώσεις.

"Η οργάνωση Μιλάτου Ιμπραχίμ εργάζεται εναντίον της συνταγματικής μας τάξης", τόνισε ο Φρίντριχ μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Διαβάστε

Ισλαμιστές απειλούν με τρομοκρατικά χτυπήματα την Γερμανία!

    Διαδώστε αυτό το άρθρο