Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μειώθηκε κι άλλο η διαφορά Ομπάμα-Ρόμνεϊ

Μειώθηκε κι άλλο η διαφορά Ομπάμα-Ρόμνεϊ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.08.2012 | 17:24

Μειώνεται η διαφορά στην πρόθεση ψήφου μεταξύ του Μπαράκ Ομπάμα και του Μιτ Ρόμνεϊ σε δύο πολιτείες-κλειδιά, τη Φλόριντα και το Ουισκόνσιν, ενόψει των προεδρικών εκλογών της 6ης Νοεμβρίου.

Ο απερχόμενος πρόεδρος έχει ωστόσο προβάδισμα έξι μονάδων έναντι του αντιπάλου του στο Οχάιο, το οποίο θεωρείται επίσης μια πολύ σημαντική πολιτεία όσον αφορά τις εκλογές για την προεδρία. Εκεί ο Ομπάμα συγκεντρώνει ποσοστό 50% στην πρόθεση ψήφου, ενώ ο αντίπαλός του ένα 44%, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Κουινιπίακ, του CBS News και των New York Times.

Στη Φλόριντα, όπου οι ρεπουμπλικάνοι θα πραγματοποιήσουν το συνέδριό τους από τη Δευτέρα ως την Πέμπτη, ο απερχόμενος δημοκρατικός πρόεδρος προηγείται μόνον κατά τρεις μονάδες από τον ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του (49%-46%), δηλαδή η διαφορά τους δεν ξεπερνάει το περιθώριο σφάλματος της δημοσκόπησης.

Στο Ουισκόνσιν, την πολιτεία του υποψηφίου αντιπροέδρου των Ρεπουμπλικάνων, Πολ Ράιαν, το προβάδισμα του Ομπάμα έναντι του Ρόμνεϊ περιορίζεται στις δύο μονάδες (49%-47%) και έχει μειωθεί σημαντικά, αν αναλογιστεί κανείς ότι νωρίτερα αυτόν το μήνα ο απερχόμενος πρόεδρος ξεπερνούσε τον ρεπουμπλικάνο αντίπαλό του κατά έξι μονάδες.

Ο Ομπάμα αναμένεται να μην τηρήσει την παράδοση που θέλει τους υποψηφίους να μην πραγματοποιούν προεκλογική εκστρατεία κατά τη διάρκεια του συνεδρίου των αντιπάλων τους και να συνεχίσει την προσεχή εβδομάδα την εκστρατεία του στις πολιτείες-κλειδιά, την ώρα που θα διεξάγεται το συνέδριο των ρεπουμπλικάνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Θα σκοτώσω τον Ομπάμα”

Βρήκαν τον άνθρωπο που απειλούσε τον Ομπάμα!

"Να με ενημερώσετε αν βρείτε Αρειανούς"

"Κακό το όραμα του Ρόμνεϊ για την οικονομία"

Δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στον Ομπάμα

Ο Μάικλ Τζόρνταν στην... υπηρεσία του Ομπάμα!

Πώς γιόρτασε ο Ομπάμα τα 51α του γενέθλια

   Διαδώστε αυτό το άρθρο