Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Εκθαμβωτική δίπλα στα παιδιά! Η συγκλονιστική ιστορία των εγκαινίων [pics]

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Το παρών έδωσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, σε εκδήλωση εγκαινίων παιδικού νοσοκομείου στην Ουάσινγκτον. Το δώρο από τα παιδιά και η -όπως πάντα- προσεγμένη εμφάνισή της.

Τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Γενικό Παιδικό Νοσοκομείο της Ουάσινγκτον, έχουν πλέον ένα νέο τρόπο για να ξεχνούν τα προβλήματα υγείας τους. Κι αυτός ήρθε διά… χειρός Μελάνια Τραμπ!

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έδωσε το παρών στα εγκαίνια του κήπου του παιδικού νοσοκομείου και βρέθηκε κοντά στα παιδιά, τα οποία πλέον θα μπορούν να παίζουν στον κήπο του νοσοκομείου.

Η ιστορία, πάντως, αυτής της νέας πτέρυγας είναι συγκλονιστική. Όπως αναφέρει το myrtlebeachonline.com, η έμπνευση δόθηκε όταν ένα παιδί ανέφερε σαν τελευταία επιθυμία του ότι θα ήθελε να περάσει λίγο χρόνο “έξω”…

Ο κήπος αυτός, είναι αφιερωμένος στις Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ και όλες οι γυναίκες με αυτή την ιδιότητα που βρίσκονται εν ζωή, συμφώνησαν το 2014 να έχουν την ιδιότητα των Προέδρων του κήπου, ο οποίος βρίσκεται στην οροφή του νοσκομείου.

Η Μελάνια Τραμπ, λοιπόν, βρέθηκε δίπλα στα παιδιά και μάλιστα μία γλυκύτατη πιτσιρίκα της έκανε δώρο μια ζωγραφιά που απεικονίζει την ίδια!

Δείτε τις φωτογραφίες

Στη συνέχεια η Μελάνια Τραμπ που εμφανίστηκε με ένα λιτό λευκό φόρεμα έκοψε την κορδέλα για να ανοίξει και επίσημα ο κήπος του νοσκομείου.

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε