Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Φωτιά στα κόκκινα! Αφησε άφωνους τους Παριζιάνους [pics]

Μελάνια Τραμπ: Φωτιά στα κόκκινα! Αφησε άφωνους τους  Παριζιάνους [pics]

Εφυγε από την Ουάσινγκτον φορώντας ένα υπέροχο σύνολο Escada, και έφτασε στο Παρίσι ντυμένη… παριζιάνα.

Η Μελάνια Τραμπ εντυπωσιάζει για ακόμα μια φορά με το στυλ της και πλεον έχει δικαίως πάρει την δική της θέση στο πάνθεον των πιο καλοντυμένων Πρώτων Κυριών των ΗΠΑ.

Η Μελάνια Τραμπ άφησε και πάλι άφωνους όσους βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο Ορλί στο Παρίσι ντυμένη στα κατακόκκινα. Βρίσκεται στην γαλλική πρωτεύουσα μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ για να γιορτάσουν μαζί με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν την Ημέρα της Βαστίλλης.

Ο Τραμπ θα αφιερώσει το πρώτο μέρος της ημέρας σε συναντήσεις με το αμερικανικό προσωπικό στο Παρίσι, πολίτες και στρατιωτικούς, προτού ξεκινήσει τις διπλωματικές συναντήσεις.
Θα γίνει επίσημα δεκτός στο Μέγαρο των Απομάχων σήμερα στις 15:30 τοπική ώρα από τον Εμανουέλ Μακρόν προτού οι δύο ηγέτες, μία ώρα αργότερα, συναντηθούν στο Μέγαρο των Ηλυσίων καταρχάς για κατ’ ιδίαν συνομιλίες και κατόπιν με τη συμμετοχή και άλλων αξιωματούχων, διευκρίνισε η γαλλική προεδρία.
Στη συνέχεια, ο Εμανουέλ Μακρόν θα παραχωρήσει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ντόναλντ Τραμπ στις 18:15 τοπική ώρα. Θα ακολουθήσει το δείπνο με οικοδεσπότες τον Εμανουέλ και την Μπριζίτ Μακρόν και επίσημους καλεσμένους τον Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια στο εστιατόριο Ιούλιος Βερν στον Πύργο του Άιφελ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ

Αύριο Παρασκευή ο πρόεδρος των ΗΠΑ μαζί με τον Γάλλο ομόλογό του θα παρακολουθήσουν την παραδοσιακή, στρατιωτική παρέλαση στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, στη διάρκεια της οποίας θα παρελάσουν δίπλα δίπλα Γάλλοι και Αμερικανοί στρατιώτες.
Η γαλλική προεδρία υπογράμμισε τα διπλωματικά διακυβεύματα της επίσκεψης αυτής. Ένα μήνα μετά την απόφαση των ΗΠΑ να αποχωρήσουν από τη Συμφωνία του Παρισιού για το Κλίμα, ο Μακρόν επιθυμεί να μην «διαρρήξει» τις σχέσεις του με τον Τραμπ, να μην «απομονώσει» την Ουάσινγκτον και να επαναβεβαιώσει «τους ιστορικούς δεσμούς» που ενώνουν τις δύο χώρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: REUTERS

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε