Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μεντβέντεφ και Πούτιν το έριξαν στην… μουσική

Ο ένας πρόεδρος της Ρωσίας. Ο άλλος πρώην πρόεδρος και νυν πρωθυπουργός της χώρας. Και οι δύο όμως φαίνεται πως μας βγήκαν….μουσικόφιλοι! Δείτε το βίντεο…
Καλλιεργεί την εικόνα ενός μοντέρνου σύγχρονου ηγέτη, παρουσιάζεται ως λάτρης της ροκ μουσικής και αναφέρεται συχνά στο πάθος του για τους μεγάλους κλασσικούς του είδους, με ιδιαίτερη έμφαση στους Πινκ Φλόιντ και τους Ντιπ Πέρπλ.
 
Ο λόγος για τον πρόεδρο της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ που στο πλαίσιο της διατήρησης της εικόνας του αυτής, την Κυριακή παρακολούθησε μια μεγάλη συναυλία του Βρετανού τραγουδιστή Έλτον Τζόν και αμέσως μετά το τέλος της έγραψε στο Twitter πόσο ικανοποιήθηκε από την παράσταση.
 
“Παρακολούθησα το κονσέρτο του Έλτον Τζον. Εργάζεται πολύ σοβαρά και έχει ποιότητα. Πάνω από τρεις ώρες ζωντανή μουσική” γράφει ο κ. Μεντβέντεφ.
 
Υπενθυμίζεται ότι φέτος το καλοκαίρι ο κ. Μενβέντεφ είχε και άλλες καλλιτεχνικές επαφές με τον τραγουδιστή των U2 Μπόνο που τραγούδησε για πρώτη φορά στη Ρωσία.
 
Από την πλευρά του και ο πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν έδειξε το μουσικό του ταλέντο την Κυριακή με έναν τρόπο καθόλου αναμενόμενο όταν έπαιξε στο πιάνο κάποιες μελωδίες ενώ τραγούδησε και το ρεφρέν τραγουδιού του Λούις Άρμστρονγκ σε μια συναυλία που δόθηκε στην Αγία Πετρούπολη ενώπιον πολλών διάσημων σταρ όπως η Σρον Στόουν, η Μόνικα Μπελούτσι ο Μίκι Ρουρκ και η Ορνέλα Μούτι.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε