Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μέσα στο δωμάτιο που αυτοκτόνησε ο Chris Cornell – Το ανατριχιαστικό τηλεφώνημα για βοήθεια [pics, vid]

Μέσα στο δωμάτιο που αυτοκτόνησε ο Chris Cornell – Το ανατριχιαστικό τηλεφώνημα για βοήθεια [pics, vid]

Φωτογραφίες από το δωμάτιο ξενοδοχείου όπου αυτοκτόνησε ο Chris Cornell δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αρχές. Σοκάρει το τηλεφώνημα όπου υπάλληλος ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια.

Ο Chris Cornell των Audioslave και Soundgarden είχε βρεθεί νεκρός στο μπάνιο του ξενοδοχείου του τον Μάιο. Η γυναίκα του 52χρονου προσπαθούσε να τον βρει στο τηλέφωνο και ζήτησε από τον σωματοφύλακά του Martin Kristen να ψάξει να τον βρει. Ήταν αυτός που βρήκε και το άψυχο σώμα του στο δωμάτιο 1136. Ο Chris Cornell είχε πάρει αρκετά συνταγογραφούμενα φάρμακα πριν τελικά βάλει τέλος στη ζωή του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου MGM Grand Detroit.

“Μπήκα και η πόρτα του μπάνιου ήταν μισάνοιχτη. Μπορούσα να δω τα πόδια του”, δήλωσε ο Martin Kristen. Στις φωτογραφίες από το δωμάτιο που αυτοκτόνησε ο Chris Cornell φαίνονται οι δύο πόρτες που ο Martin έσπρωξε για να τον βρει στο μπάνιο. Οι πόρτες στο δωμάτιό του ήταν ξεκλείδωτες.

Στο δωμάτιο μια ακουστική κιθάρα ήταν τοποθετημένη πάνω σε μια καρέκλα δίπλα στο κρεβάτι, ενώ στο δωμάτιο υπήρχε και ένα σκισμένο αεροπορικό εισιτήριο. Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα και το ανατριχιαστικό τηλεφώνημα που έκανε υπάλληλος ξενοδοχείου στις 12:56. “Υπάρχει αναίσθητος πελάτης στο δωμάτιο 1136”, ακούγεται να λέει, με τον χειριστή στο κέντρο της αστυνομίας να τον ρωτά αν αναπνέει και εκείνον να του απαντά όχι.

Ο Chris Cornell, που είχε μείνει καθαρός από ναρκωτικά από το 2002, βρέθηκε νεκρός στις 18 Μαΐου. Είχε κρεμαστεί στο δωμάτιό του, με τις αρχές να κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Η οικογένειά του ωστόσο αμφισβήτησε την απόφαση, τονίζοντας ότι τα συνταγογραφούμενα φάρμακα μπορεί να επηρέασαν την κρίση του.

“Όταν μιλήσαμε μετά τη συναυλία παρατήρησα ότι έχανε τα λόγια του, ήταν διαφορετικός. Όταν μου είπε ότι μπορεί να είχε πάρει ένα ή δύο έξτρα Ativan ενημέρωσα την ασφάλεια και ζήτησα να τον ελέξγουν. Πολλοί από εμάς που γνωρίζουμε καλά τον Chris παρατηρήσαμε ότι δεν ήταν ο εαυτός του τις τελευταίες του ώρες. Μάθαμε ότι βρέθηκαν πολλές ουσίες στον οργανισμό του. Μετά από τόσα χρόνια που ήταν καθαρός, αυτή η στιγμή φαίνεται να τον διέλυσε και να άλλαξε την κρίση του. Ξεκάθαρα κάτι πήγε τρομερά λάθος και τα παιδιά μου κι εγώ είμαστε συντετριμμένοι που δεν μπορεί να γυρίσει πίσω ο χρόνος. Εκτιμούμε πάρα πολύ την αγάπη του κόσμου κατά τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικά δύσκολης περιόδου και έχουμε αφοσιωθεί στο να βοηθήσουμε άλλους και να αποτρέψουμε τέτοιου είδους τραγωδία”, είχε δηλώσει η σύζυγός του Vicky Cornell.

“Πάντα έλεγες ότι σε έσωσα, ότι δεν θα ήσουν ζωντανός αν δεν ήμουν εγώ. Είχαμε τα καλύτερά μας χρόνια την τελευταία δεκαετία και λυπάμαι γλυκιά μου αγάπη που δεν είδα τι σου συνέβη εκείνη τη νύχτα. Λυπάμαι που ήσουν μόνος και ξέρω ότι δεν ήσουν εσύ γλυκέ μου Christopher. Τα παιδιά σου το ξέρουν επίσης οπότε μπορείς να αναπαυτείς εν ειρήνη. Θα σε σκέφτομαι κάθε στιγμή της μέρας μου και θα παλεύω για σένα. Είχες δίκιος όταν είπες ότι είμαστε αδερφές ψυχές. Σε αγαπώ περισσότερο από όσο έχει αγαπήσει κανείς στην ιστορία της αγάπης και περισσότερο από όσο θα αγαπήσει κανείς”, ήταν το συγκινητικό γράμμα που είχε διαβάσει η γυναίκα του την ημέρα της κηδείας του.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε