Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Μεσαιωνικά βασανιστήρια μέχρι θανάτου σε 10χρονη επειδή βγήκε από το σπίτι

Μεσαιωνικά βασανιστήρια μέχρι θανάτου σε 10χρονη επειδή βγήκε από το σπίτι

Φριχτό θάνατο βρήκε η 10χρονη Faten που βασανίστηκε με μεσαιωνική δαγκάνα επειδή ενώ καθάριζε βγήκε έξω από το σπίτι της στη Μοσούλη.

Η Faten τιμωρήθηκε από την “ηθική αστυνομία” του ISIS στο Ιράκ μπροστά στην τρομοκρατημένη μητέρα της. Είχαν μάλιστα βουτήξει τη μεσαιωνική δαγκάνα σε δηλητήριο.

Βάσει των αυστηρών κανόνων που επιβάλλουν οι φονταμενταλιστές στην πόλη της Μοσούλης, οι γυναίκες απαγορεύεται να βγαίνουν από το σπίτι μόνες τους. Η μητέρα του κοριτσιού, σύμφωνα με το Sputnik, ρωτήθηκε από την αστυνομία Hisbah αν θα υπομείνει η ίδια ή η κόρη της τη σκληρή τιμωρία.

Πιστεύοντας ότι το “δάγκωμα’ θα γίνει από άνθρωπο, η μητέρα επέλεξε να αφήσει την κορούλα της να υποστεί την τιμωρία. Τα μέλη όμως της γυναικείας ταξιαρχίας al-Khansa επέλεξαν τη μεσαιωνική δαγκάνα, με τη Faten να πεθαίνει από τα τραύματά της.

Μια μάρτυρας δήλωσε στο Sputnik πως μια άλλη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της όταν μαστιγώθηκε 30 φορές επειδή σήκωσε το πέπλο της. “Ποτέ δεν ένιωσα ότι είμαι ανθρώπινο ον. Γιατί όλα αυτά τα μαύρα ρούχα;” διερωτήθηκε η S. “Είναι σαν να μπαίνω σε μια σακούλα και να μην μπορώ να αναπνεύσω ή να απολαύσω τον ήλιο”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε