Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μέτρα ασφαλείας στους γερμανικούς κινηματογράφους για την ταινία του Batman

Μέτρα ασφαλείας στους γερμανικούς κινηματογράφους για την ταινία του Batman

 Δύο μεγάλες αλυσίδες κινηματογράφου στη Γερμανία θα ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας στην είσοδο και μέσα στις αίθουσες ενόψει της πρεμιέρας της νέας ταινίας του Μπάτμαν, μετά τη σφαγή στο Κολοράντο που στοίχισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους.

Ένας εκπρόσωπος της αλυσίδας UCI που εδρεύει στο Μπόχουμ δήλωσε ότι θα υπάρχουν ιδιωτικοί αστυνομικοί τόσο στην είσοδο όσο και μέσα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ο συγκεκριμένος όμιλος διαθέτει είκοσι μούλτιπλεξ σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, οι υπάλληλοί του θα μπορούν να ψάχνουν τις τσάντες των θεατών από απόψε το βράδυ.

“Ζητούμε επίσης από τους θεατές να αποφύγουν να φορούν στολές που θα έκαναν τους υπόλοιπους να αισθάνονται άβολα” πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο όμιλος CinemaxX, που διαθέτει 30 παραρτήματα σε όλες τις μεγάλες γερμανικές πόλεις, υπογράμμισε ότι το προσωπικό ασφαλείας θα βρίσκεται στην είσοδο και μέσα στις αίθουσες προκειμένου να αισθάνονται ασφαλείς οι θεατές. “Κάθε φορά που αναμένεται κοσμοσυρροή ή αν η προβολή γίνεται τα μεσάνυχτα κινητοποιούμαστε”, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του ομίλου από το Αμβούργο.

Ο Τζέιμς Χολμς, 24 ετών, κατηγορείται ότι άνοιξε πυρ την περασμένη εβδομάδα μέσα σε έναν κινηματογράφο στα προάστια του Ντένβερ, σκοτώνοντας 12 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 58.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το –χαμένο- βλέμμα του δολοφόνου – Οι σοκαριστικές φωτό του μακελάρη Τζόκερ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε