Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Μια θλιβερή ιστορία! Ο κληρονόμος της TetraPak παραδέχθηκε ότι άφησε 2 μήνες άταφη την σύζυγό του

Μια θλιβερή ιστορία! Ο κληρονόμος της TetraPak παραδέχθηκε ότι άφησε 2 μήνες άταφη την σύζυγό του

Ο πολυεκατομμυριούχος Χανς Κρίστιαν Ράουζινγκ, ο κληρονόμος του ιδρυτή του ομίλου Tetra Pak, δήλωσε ένοχος σήμερα, ενώπιον δικαστήριου του Λονδίνου, για το γεγονός ότι δεν φρόντισε να κηδέψει τη σύζυγό του, το πτώμα της οποίας βρέθηκε τον Ιούλιο μέσα στο σπίτι του ζεύγους, περίπου δύο μήνες μετά το θάνατό της.

Ο 49χρονος Ράουζινγκ, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη Βρετανία, παραδέχτηκε επίσης ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών αλλά υποστήριξε ότι δεν θυμάται τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο της συζύγου του, Εύα. Ο Ράουζινγκ συνελήφθη στις 9 Ιουλίου για επικίνδυνη οδήγηση. Κατά την έρευνα που έγινε στην πολυτελή κατοικία της οικογένειας, στο προάστιο Τσέλσι, οι αστυνομικοί βρήκαν νεκρή την 48χρονη Εύα. Το πτώμα της ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, πάνω σε ένα κρεβάτι, σκεπασμένο με ένα σωρό από ρούχα και σακούλες σκουπιδιών.

Από τη νεκροτομή, τα συμπεράσματα της οποίας αναφέρθηκαν στο δικαστήριο, προσδιορίστηκε ότι η Εύα Ράουζινγκ πέθανε στις 7 Μαΐου ενώ οι τοξικολογικές αναλύσεις έδειξαν ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης.

Αρχικά ο Ράουζινγκ θεωρήθηκε ύποπτος για το φόνο της γυναίκας του όμως στη συνέχεια του ασκήθηκε δίωξη με την κατηγορία του “μη ενταφιασμού σύμφωνα με τους κανόνες” του πτώματός της.

Οι Ράουζινγκ, που ήταν γνωστό ότι αντιμετώπιζαν προβλήματα εξάρτησης από τα ναρκωτικά, ζούσαν κατά τα φαινόμενα απομονωμένοι σε λίγα από τα δωμάτια του τεράστιου σπιτιού τους. Ο Χανς, που δεν ήταν σε θέση να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών μετά τη σύλληψή του, χρειάστηκε να υποβληθεί σε θεραπεία σε νοσοκομείο του Λονδίνου και δεν του επιτρέπεται να φύγει από εκεί παρά μόνο αν συνοδεύεται από κάποιο μέλος του νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο Χανς Ράουζινγκ είναι εγγονός του Σουηδού ιδρυτής του ομίλου Tetra Pak, του ανθρώπου που έφερε επανάσταση με τις ιδέες του στις χάρτινες συσκευασίες των τροφίμων. Η Αμερικανίδα Εύα Κένεντι, κόρη ενός υψηλόβαθμου στελέχους της PepsiCo, είχε γνωριστεί με τον σύζυγό της, με τον οποίο απέκτησε τέσσερα παιδιά, σε μια κλινική αποτοξίνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιός σκότωσε την ζάμπλουτη κληρονόμο της Tetra Pak;

Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον κληρονόμο της «Tetra Pak»


 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε