Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Μια βδομάδα μετά τον γάμο πήγε… σούπερ μάρκετ!

Την προηγούμενη Παρασκευή η Κέιτ ετοιμαζόταν για τον γάμο της με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ. Μια βδομάδα μετά όμως είχε άλλα να κάνει… Δείτε φωτογραφίες. 

Άφησε το λαμπερό νυφικό της, πήρε την λίστα για ψώνια και πήγε στο σούπερ μάρκετ να ψωνίσει. Το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας δείχνει το πόσο θνητή είναι τελικά, όπως συνήθιζε να κάνει και η Νταϊάνα και έτσι αποφάσισε χθες Πέμπτη να πάει για ψώνια.

 
Έφτασε στο σούπερ μάρκετ, σαν μια κανονική νοικοκυρά και έκανε τα εβδομαδιαία ψώνια της οικογένειας της! Δηλαδή αυτής και του Γουίλιαμ.
Ντυμένη πολύ απλά όπως άλλωστε συνηθίζει και έχοντας ρίξει και μια πράσινη σάρπα περιπλανήθηκε χαμογελαστή στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ ψωνίζοντας. Φυσικά όλοι την αναγνώρισαν και έτρεξαν να την συγχαρούν κάτι που φυσικά δέχθηκε και η ίδια αφού όπως είπαν στους δημοσιογράφους όσοι την συνάντησαν, “είναι ένα πρόσχαρο και ευχάριστο άτομο”.

 
Μαζί της φυσικά, τρεις σωματοφύλακες αλλά και ένα εφεδρικό αυτοκίνητο κάτι που πρόδιδε ποια ήταν. Μα αυτό που έκανε σε όλους εντύπωση ήταν το υπέροχο δαχτυλίδι της που έλαμπε πάνω στο δάχτυλο της!
 
“Αγόρασε τα αναγκαία για να ετοιμάζει ένα ωραίο γεύμα για τον σύζυγο της αλλά πήρε και μερικά άλλα προϊόντα”, είπε ένας υπάλληλος του σούπερ μάρκετ χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες.

 
Αφού πλήρωσε, πήρε τα ψώνια μόνη της, επέστρεψε το καρότσι στην θέση του, μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε!
 
Άλλωστε το κορίτσι είχε και μια προετοιμασία να κάνει.
 

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε