Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μία βραδιά με έξι Βραζιλιάνες στριπτιζέζ για τον Σίλβιο…

Μία βραδιά με έξι Βραζιλιάνες στριπτιζέζ για τον Σίλβιο…

Σε νέες ερωτικές περιπέτειες μπήκε ο ιταλός πρωθυπουργός Σίβλιο Μπερλουσκόνι, καθώς σε επίσημη επίσκεψη στη Βραζιλία, πέρασε μια βραδιά με έξι βραζιλιάνες στριπτιζέζ…

Σύμφωνα με ΜΜΕ, ο 73χρονος Μπερλουσκόνι κατά την παραμονή του στη Βραζιλία κάλεσε έξι βραζιλιάνες χορεύτριες στριπτήζ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Κάθε κορίτσι έλαβε περίπου 900 λίρες αμοιβή και πήρε την υπόσχεση για καριέρα στα ιταλικά κανάλια, ιδιοκτήτης των οποίων είναι ο ίδιος ο Καβαλιέρε.

Μετά το σάλο, το γραφείο του ιταλού πρωθυπουργού έβγαλε ανακοίνωση που λέει ότι ο Μπερλουσκόνι έλαβε μέρος σε “δρώμενο με καλλιτέχνες” περιγράφοντας το “δρώμενο” ως “τυπικό λαϊκό θέαμα της Βραζιλίας”.

Πάντως η 28χρονη Αλεξάνδρα Βαλένκα, μία από τις χορεύτριες, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τη βραδιά στο ξενοδοχείο. Όπως είπε την προσκάλεσαν μαζί με πέντε συναδέλφους της στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου Τίβολι του Σάο Πάολο. Εκεί, όπως είπε της πρότειναν εργασία στην ιταλική τηλεόραση και μετά χόρεψε για τον Μπερλουσκόνι και τους συνεργάτες της.  Εκείνη έφυγε όπως είπε, αλλά συνάδελφοί της έμειναν στη σουίτα, όπου είχε οργανωθεί συμπόσιο με άφθονο κρασί και ιταλικές λιχουδιές.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά την επίσκεψη στη Βραζιλία, ο “τσαχπίνης” Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι οι πιο συμπαθείς άνθρωποι είναι αυτοί που είναι επιρρεπείς στο “αδύναμο φύλο” ενώ χαριτολόγησε με το σχόλιο του Βραζιλιάνου προέδρου ότι ο ίδιος είναι 35 χρόνια παντρεμενος λέγοντας: “Μπορεί να λέει έτσι αλλά εγώ είδα μία λάμψη στα μάτια του”… Ο Μπερλουσκόνι μάλιστα είπε ότι αφού η γυναίκα του αποφάσισε να τον χωρίσει, οι γυναίκες “κάνουν ουρά” να τον παντρευτούν.

Η πρώην γυναίκα του Μπερλουσκόνι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου όταν αυτός παρευρέθη σε πάρτι γενεθλίων 18χρονου μοντέλου εσωρούχων, ενώ τη χαριστική βολή στο προφίλ του έδωσε η ιστορία με την Πατρίτσια ντ’ Αντάριο – συνοδό πολυτελείας – που δήλωσε ότι της έδωσε 10.000 ευρώ για να περάσει ένα βράδυ μαζί του, δίνοντας και “πικάντικες” λεπτομέρειες τόσο για τις επιδόσεις του ιταλού πρωθυπουργού, όσο και για τις πληροφορίες υποθέσεων διαφθοράς που έπεσαν στην αντίληψή της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε