Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

“Μην ανησυχείς, ο τύπος έχει πολλά λεφτά”

“Μην ανησυχείς, ο τύπος έχει πολλά λεφτά”

Στο φως από τους Νew York Times νέες αποκαλύψεις για την καμαριέρα που κατηγόρησε τον Ντομινίκ Στρος Καν για σεξουαλική επίθεση, με την υπόθεση να συνεχίζει να αφήνει με ανοιχτό το στόμα όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η 32χρονη καμαριέρα, λίγο μετά το επεισόδιο, είχε συνομιλία με τον φερόμενο ως φίλο της, που βρίσκεται σε κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών στην Αριζόνα.

Μιλώντας στη μητρική της γλώσσα, η αφρικανικής καταγωγής γυναίκα, του λέει: “Μην ανησυχείς, αυτός ο τύπος έχει πολλά χρήματα. Ξέρω τι κάνω'”. Οι New York Times σημειώνουν ακόμη ότι ο δικηγόρος της καμαριέρας δήλωσε πως εκείνη δεν ήξερε ότι ο άνδρας είναι “ντίλερ” ναρκωτικών.

Καθώς πια το κατηγορητήριο φαίνεται να καταρρέει σε βαθμό που ίσως δεν απαγγελθούν καν κατηγορίες, ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ ίσως φτάσει να βρεθεί από το εδώλιο, ενάγων.

Όπως μετέδωσε αργά το βράδυ το Reuters, στην περίπτωση που αθωωθεί μπορεί και να καταθέσει μήνυση εναντίον αξιωματούχων της αστυνομίας της Νέας Υόρκης και εισαγγελέων. Ωστόσο, ακόμη και εάν η υπόθεση πάρει τέτοια τροπή, εκτιμάται ότι οι πιθανότητες να βγει ο Στρος Καν κερδισμένος είναι πολύ λίγες.



Η πρώτη έξοδος του Στρος Καν σε ιταλικό εστιατόριο – Δείτε το βίντεο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε