Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μην το παίξετε έξυπνοι αν αργήσετε να κάνετε check-in στο αεροδρόμιο – Βίντεο

Μην το παίξετε έξυπνοι αν αργήσετε να κάνετε check-in στο αεροδρόμιο – Βίντεο
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 27.06.2011 | 07:51
Πρώτη δημοσίευση: 27.06.2011 | 07:51

Δεν φτάνει που δεν πήγε στην ώρα του για να κάνει check-in και φυσικά του είπαν όχι, έκανε φασαρία, πλακώθηκε στο ξύλο με τον υπάλληλο και του έκανε και μήνυση. Δείτε το βίντεο.

Ο τύπος γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός της Αυστραλίας εν ονόματι Ίαν Στάμπλες. Τον περασμένο Οκτώβριο ταξίδευε από Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας στο Γουέλινγκτον με την πτήση της Jet Star. Η πολιτική της εταιρείας όπως και κάθε αεροπορικής σχεδόν, είναι ότι τα γκισέ για check-in κλείνουν μισή ώρα πριν από την καθορισμένη ώρα αναχώρησης. Όμως ο συγκεκριμένος κύριος πήγε 10 λεπτά πριν την αναχώρηση και ζήτησε να επιβιβαστεί.
 
Ο υπάλληλος, Πάτρικ Ούλπεργκ του είπε ότι αυτό δεν γίνεται και πως η πτήση έχει κλείσει και αν θέλει να ταξιδέψει με την επόμενη πτήση. Τότε ο Ίαν άρχισε να τον βρίζει και να τον αποκαλεί αποτυχημένο και αυτό και την αεροπορική εταιρεία και ζήτησε να τον αφήσουν να περάσει. Όταν αυτοί του αρνήθηκαν και πάλι ευγενικά αυτός προσπάθησε να περάσει τρέχοντας όμως τον σταμάτησαν και τότε πιάστηκαν στα χέρια.
 
Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Όμως ο ραδιοφωνικός παραγωγός έκανε μήνυση γιατί τον ξυλοκόπησαν όπως είπε και ότι του αρνήθηκαν να επιβιβαστεί στην πτήση.

 
 
 
Ο δικαστής φαίνεται πως είχε άλλη άποψη. Αφού παρακολούθησε το βίντεο που μπορείτε να δείτε κι εσείς και άκουσε και τις μαρτυρίες των υπάλληλων και των περαστικών αποφάσισε πως ο Ίαν αυτός θα ήταν που πρέπει να πληρώσει και όχι ο υπάλληλος και η εταιρεία. “Ο Πάτρικ, υπάλληλος της εταιρείας προσπαθούσε να αμυνθεί στις γροθιές και στα βρισίδια σας”, είπε στον Στάμπλες ο δικαστής, που αποφάσισε να αθωώσει τον υπάλληλο ενώ κάλεσε τον Ίαν να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την συμπεριφορά του.
 
Πάντως ο ραδιοφωνικός παραγωγός στάθηκε τυχερός αφού τόσο η εταιρεία όσο και ο υπάλληλος δεν τον μήνυσαν ενώ έχασε και την δουλειά του σε μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό!
 
Περαστικά και ας πρόσεχε λίγο την συμπεριφορά του.
 

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο