Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 37 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μητέρα εξαναγκαζόταν από τον Κύπριο σύζυγο της να εκδίδεται

Μητέρα εξαναγκαζόταν από τον Κύπριο σύζυγο της να εκδίδεται
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.09.2012 | 10:30
Πρώτη δημοσίευση: 06.09.2012 | 10:29

Κύπριος σύζυγος φέρεται να εξαναγκάζει την αλλοδαπή 27χρονη σύζυγό του να επιδίδεται σε πορνεία για να παίρνει χρήματα.

Το ζεύγος, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, έχει ένα παιδάκι που υποφέρει από σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την οποία πληρώνει η μητέρα με χρήματα που εισπράττει από την πορνεία.
 
Ο σύζυγος απειλεί και χειροδικεί εναντίον της συζύγου όταν αυτή δεν μπορέσει να του εξασφαλίσει πάνω από €2.000 το μήνα.
 
Στο μεταξύ, 43χρονη Ουκρανή για να βοηθήσει -όπως η ίδια ισχυρίζεται- τη μητέρα να τα βγάλει πέρα, επιδίδεται και αυτή σε πορνεία σχηματίζοντας ένα ντουέτο για κάθε πελάτη που παίρνουν.
 
Η Ουκρανή συνελήφθη την Τρίτη σε διαμέρισμα όπου βρισκόταν μαζί με την 27χρονη και εναντίον της εξετάζονται υποθέσεις συνωμοσίας, αποζήν από κέρδη πορνείας και διατήρηση οίκου ανοχής.
 
Η σύλληψη έγινε μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, η οποία χρησιμοποίησε συνεργάτη της και εισέδυσε στο απόκρυφο διαμέρισμα. Αυτός έκανε έρωτα και με τις δύο γυναίκες ταυτόχρονα, πλήρωσε €100 με δύο χαρτονομίσματα των €50. Τα συγκεκριμένα χαρτονομίσματα ήταν φωτοτυπημένα από την Αστυνομία και βρέθηκαν στην κατοχή της ύποπτης μαζί με άλλα €773 και $21.
 
Κατά τη διάρκεια ερευνών που διενεργήθηκαν στο διαμέρισμα, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια τρία χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, οκτώ αχρησιμοποίητα, εφτά κάρτες τηλεφώνων και σημειωματάρια με ονόματα και αριθμούς τηλεφώνων.
 
Η Ουκρανή προσήχθη την Τετάρτη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου εκδόθηκε διάταγμα τριήμερης κράτησής της μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.
 
Ανακρινόμενη η ύποπτη ισχυρίστηκε πως πρώτη φορά πήγε στο διαμέρισμα για να βοηθήσει την 27χρονη η οποία όπως είπε αντιμετωπίζει προβλήματα με τον σύζυγό της. Επίσης ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγος της νεαρής την χτύπησε δύο φορές για να του δώσει χρήματα.
 
Από την πλευρά της η 27χρονη αρνήθηκε ότι επιδίδεται σε πορνεία. Η κοπέλα, όπως ανέφερε ο ανακριτής, φαινόταν φοβισμένη και κρίθηκε ως πιθανό θύμα γι’ αυτό και οδηγήθηκε σε ασφαλή χώρο για προστασία της.
 
Ο ανακριτής πρόσθεσε επίσης ότι θα γίνουν έρευνες για τον εντοπισμό του συζύγου και θα διερευνηθούν οι ισχυρισμοί της 43χρονης.
 
 
 
Πηγή: Ο Φιλελεύθερος
   Διαδώστε αυτό το άρθρο