Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Μητέρα και κόρη αγκαλιάστηκαν ξανά μετά από 82 χρόνια! (BINTEO)

Μητέρα και κόρη αγκαλιάστηκαν ξανά μετά από 82 χρόνια! (BINTEO)

Η Lena Pierce ήταν μόλις 14 ετών όταν έφερε στον κόσμο την πρωτότοκη κόρη της Eva May. Τη φρόντιζε για 6 μήνες. Θεωρήθηκε ακατάλληλη ως μητέρα από το κράτος λόγω ηλικίας και της πήραν το μωράκι της.

Επί 82 χρόνια αναρωτιόταν τι είχε συμβεί στην κορούλα της. Η Eva May είχε υιοθετηθεί και το όνομά της ήταν Betty Morrell. Μεγάλωνε ως μοναχοπαίδι στο Long Island. Όταν πέθαναν οι θετοί της γονείς και συμπλήρωσε τα 21 της χρόνια, η Betty άρχισε να ψάχνει τη βιολογική της μητέρα. Κατάφεραν να ξανασμίξουν μετά από 82 χρόνια στη Νέα Υόρκη.

Κατάφερε να βρει την άκρη του νήματος μετά από 50 χρόνια όταν ξέφυγε από μια θεία της πως το πραγματικό της όνομα ήταν Eva και είχε γεννηθεί στo Utica. Σε όλα αυτά τα χρόνια συνάντηση απίστευτα εμπόδια λόγω της υιοθεσίας. Μετά από μερικά τηλεφωνήματα σε νοσοκομεία στο Utica κατάφερε τελικά να βρει το πιστοποιητικό γέννησής της. Έχοντας το πιστοποιητικό γέννησής της στα χέρια και τη βοήθεια μιας εγγονής της ανακάλυψε περισσότερα στοιχεία στο ancestry.com προτού τελικά βρει τη Millie Hawk, μια από τις κόρες της Lena και αδερφή της.

“Δεν είμαι πια μόνη” είπε η 82χρονη γυναίκα από τη Φλόριντα μετά τη συγκινητική τους πρώτη συνάντηση στις 15 Ιανουαρίου στο αεροδρόμιο Greater Binghamton. “Έχω τη μητέρα και τα αδέρφια μου. Είναι σουρεαλιστικό, αλλά τόσο υπέροχο που είμαστε ξανά μαζί μετά από τόσα χρόνια”.

Η 96χρονη Lena Pierce συχνά σκεφτόταν και ανησυχούσε για την πρωτότοκη κόρη της που έφερε στον κόσμο το 1933. Έκτοτε είχε παντρευτεί δύο φορές και είχε αποκτήσει 7 παιδιά. “Εκείνη μεγάλωνε και εγώ γερνούσα”, δήλωσε η Lena Pierce που πλέον ζει σε γηροκομείο στην Pennsylvania.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε