Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μητέρα σκότωσε τα δύο της παιδιά και αυτοκτόνησε

Το σπίτι όπου έμενε η Μέλανι Στίβενς με τα παιδιά της. ΦΩΤΟ Daily Mail
4 μέρες πριν τα Χριστούγεννα και η 36χρονη αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή της αφού πρώτα σκότωσε τα δύο της ανήλικα παιδιά.

Το μικρό ποδήλατο του 5χρονου Φιλιπ είναι έξω στην αυλή. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στολισμένο στο σαλόνι του σπιτιού ενώ στην κουζίνα έχουν μείνει τα χριστουγεννιάτικα κέικ που έφτιαξε πριν από λίγες μέρες η 36χρονη Μέλανι Στίβεν μαζί με τον Φίλιπ και τον Ισαάκ, το άλλο της παιδί μόλις δύο ετών.
 
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τι έγινε στην μικρή πόλη Trawsfynydd στην Βόρειο Ουαλία.

 
Τα τρία πτώματα βρήκε η αστυνομία όταν συγγενείς και γείτονες τηλεφώνησαν γιατί ανησυχούσαν που είχαν δύο μέρες να τους δούνε. Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα αφού η Μέλανι είχε κλειδώσει καλά πριν προχωρήσει στην αποτρόπαια αυτή πράξη.
 
Η αστυνομία πιστεύει ότι η Μέλανι Στίβενς έπασχε από κατάθλιψη. Όμως οι φίλοι της, την περιγράφουν ως μια γυναίκα πολύ φιλική και πολύ χαρούμενη. Ο φίλος της Ρόντι δήλωσε πως είχε επισκεφθεί την οικογένεια το Σάββατο και όλα έδειχναν καλά. Το πως όμως η Μέλανι έφτασε στην πράξη αυτή δεν μπορεί να το εξηγήσει.

Daily Mail

 
“Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλαξε από το Σάββατο. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι η Μέλανι θα έκανε κάτι τέτοιο ειδικά στα παιδιά της που αγαπούσε σαν τρελή”, είπε ο Ρόντι.
 
Ο πρώην σύζυγος της δηλώνει συγκλονισμένος. Είχαν χωρίσει πριν από 5 χρόνια και μαζί είχαν τρία παιδιά ηλικία; 16, 14 και 12. Τα δύο παιδιά που σκότωσε δεν γνώριζαν ποιος είναι ο πατέρας τους.
 
Όλοι οι γείτονες μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Πάντα ήταν χαμογελαστή και πρόσχαρη. Μιλούσε με τους πάντες, τους χαιρετούσε και βοηθούσε στο δημοτικό σχολείο.
 
Φως αναμένεται να ρίξει και η ιατροδικαστική έρευνα τις επόμενες μέρες.

Πηγή: Daily Mail.

 

 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε