Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Μωρό θαύμα! Γεννήθηκε 5 μηνών και γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια

Μωρό θαύμα! Γεννήθηκε 5 μηνών και γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια

Οι γονείς Stephanie και James Perrin, όταν ήρθε στον κόσμο η Mollie, άκουσαν από τους γιατρούς ότι πρέπει να περιμένουν τα χειρότερα, μιας και γεννήθηκε τριών μηνών πρόωρα.

Ζύγιζε, μόλις 450 γραμμάρια και είχε μικροσκοπικά χεράκια, τόσο πολύ που η βέρα του μπαμπά της, χωρούσε σε όλο της το χεράκι. Από τις 27 Απριλίου που γεννήθηκε, η ιστορία της μικρούλας έχει συγκινήσει τους πάντες. Για 20 εβδομάδες, έμεινε στο νοσοκομείο με τους γονείς της να αγωνιούν καθημερινά. Τελικά, φάνηκε πολύ δυνατή, και πήγε στο σπίτι μαζί με τους γονείς της. Τώρα, ζυγίζει 3,5 κιλά και γιορτάζει τα πρώτα της Χριστούγεννα.

Η μαμά της, Stephanie, από το East Yorkshire, δήλωσε: ”Είναι πλέον επτά μηνών και περιμέναμε πως και πως τα πρώτα μας Χριστούγεννα ως γονείς να γιορτάσουμε παρέα με τη μικρή μας Mollie. Είναι ακόμη πολύ μικρή, αλλά κοιτάω τις φωτογραφίες με τη βέρα σε όλο της το χεράκι, από το νοσοκομείο, και δακρύζω. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι επέζησε και έχει αποκτήσει επιτέλους φυσιολογικό βάρος”

Στις οικογενειακές φωτογραφίες, η Mollie είναι ένα πολύ γλυκό μωρό, ντυμένο γιορτινά, ένας μικρός Άγιος Βασίλης αλλά και ελαφάκι.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε