Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μοχάμεντ Άλι: “Κρατούμενος” ο γιος του λόγω Τραμπ!

Φωτο Twitter /@yeticket
Φωτο Twitter /@yeticket

Ο γιος του θρυλικού πυγμάχου, Μοχάμεντ Άλι, κρατήθηκε παράνομα για δύο ώρες σε αεροδρόμιο της Φλόριντα και ρωτήθηκε δύο φορές για τη θρησκεία του, σύμφωνα με τον δικηγόρο του.

Ήταν σοκαρισμένος από το περιστατικό. Ποτέ δεν του είχαν συμπεριφερθεί έτσι στο παρελθόν“, δήλωσε ο δικηγόρος Chris Mancini στο Russia Today. “Δεν ήξερε τί συνέβαινε και ρώτησε την υπηρεσία για τη μετανάστευση: “Γιατί το κάνετε αυτό; Ο πατέρας μου είναι ο Μοχάμεντ Άλι”. Ωστόσο εκείνοι δεν έδειχναν να δίνουν δεκάρα“.

“Έμεινε εκεί για δύο ώρες και μετά τον άφησαν να φύγει”, πρόσθεσε ακόμη ο δικηγόρος του, ο οποίος με τον τρόπο αυτό περιέγραψε ένα ακόμη… λαμπρό κεφάλαιο στην ιστορία του αντιμεταναστευτικού διατάγματος του νέου προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Μοχάμεντ Άλι Τζούνιορ, επέστρεφε από την Τζαμάικα μαζί με την μητέρα του, τη δεύτερη από τις τέσσερις συζύγους του τρεις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, στις 7 Φεβρουαρίου. Έφτασαν στο αεροδρόμιο Fort Lauderdale όταν υπεύθυνοι του τμήματος μετανάστευσης τους σταμάτησαν.

Η μητέρα του, τους έδειξε μια φωτογραφία της, μαζί με τον πρώην άντρα της, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Ιούνιο και αφέθηκε ελεύθερη. Ο Άλι Τζούνιορ, ωστόσο, ο οποίος είναι Αμερικανός πολίτης, δεν είχε μαζί του μια… παρόμοια φωτογραφία και εκτός του ότι κρατήθηκε για δύο ώρες, ρωτήθηκε δύο φορές “αν είναι Μουσουλμάνος” και “από που πήρε το όνομά του”!

Μια ακόμη προσωπική ιστορία που προκύπτει από το διάταγμα – ντροπή του Ντόναλντ Τραμπ για τους μετανάστες…

Πηγή: rt.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε