Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Μπαρούτι” ο Τραμπ με τον γαμπρό του! Άφησε το Obamacare και πήγε για σκι

“Μπαρούτι” ο Τραμπ με τον γαμπρό του! Άφησε το Obamacare και πήγε για σκι

Δεν του έφτανε το “χαστούκι” και η πρώτη του μεγάλη πολιτική ήττα, είδε και τον γαμπρό του Τζάρεντ Κούσνερ (σύζυγο της αγαπημένης του Ιβάνκα) να φεύγει από το πλευρό του για να πάει για… σκι. Και δεν ήθελε πολύ ο πρόεδρος να γίνει έξαλλος.

Μια από τις μεγαλύτερες προεκλογικές δεσμεύσεις του Ντόναλντ Τραμπ ήταν πως από τους πρώτους μήνες της προεδρίας του θα καταργούσε το νομοσχέδιο Ομπάμα για την υγειονομική περίθαλψη, το γνωστό Obamacare. Αλλά “έσπασε τα μούτρα του” κατά το κοινώς λεγόμενο. Ακόμη και οι Ρεπουμπλικάνοι του γύρισαν την πλάτη και κάπως έτσι, ο νόμος δεν καταργήθηκε και ο Τραμπ βρέθηκε εκτεθειμένος.

Και σαν να μην του έφτανε η βαριά πολιτική ήττα, είδε έναν από τους κορυφαίους συμβούλους του, τον γαμπρό του Τζάρεντ Κούσνερ να τον… αφήνει μόνο και ενώ το επιτελείο της κυβέρνησης Τραμπ προσπαθούσε να πείσει τους πάντες να στηρίξουν τον πρόεδρο, εκείνος πήρε την Ιβάνκα, τα παιδιά τους κι άλλα μέλη της οικογένειας Τραμπ και να πάνε για σκι στο Άσπεν του Κολοράντο. Και ο πεθερός του έγινε πυρ και μανία.

Και όχι μόνο ο Κούσνερ δεν ήταν στην Ουάσινγκτον για να βάλει το… λιθαράκι του στις προσπάθειες να πειστούν οι Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές να ψηφίσουν το νομοσχέδιο Τραμπ για την υγεία (που την περασμένη Παρασκευή αποσύρθηκε τελικά γιατί παρόλο που οι Ρεπουμπλικάνοι ελέγχουν και τα δυο Σώματα, η πρόταση Τραμπ δεν θα έπαιρνε τις ψήφους που απαιτούνταν) αλλά φωτογραφιζόταν και χαρούμενος στα χιόνια με όλο τον εξοπλισμό του σκι.

 

A post shared by Lara Trump (@laraleatrump) on

Βέβαια, ο Κούσνερ ήταν την Παρασκευή στο Λευκό Οίκο, αλλά ο Τραμπ φέρεται ενοχλημένος γιατί δεν συμμετείχε ενεργά στις προσπάθειες να πειστούν οι Ρεπουμπλικάνοι να στηρίξουν το νομοσχέδιο που θα αντικαθιστούσε το Obamacare και κυρίως γιατί δεν ήταν τόσο ο Κούσνερ όσο και η Ιβάνκα δίπλα του για ηθική υποστήριξη.

Πηγή που μίλησε στο CNN υποστήριξε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος ήταν «ενοχλημένος γιατί ο γαμπρός του και κορυφαίος σύμβουλός του δεν ήταν κοντά του την κρίσιμη εβδομάδα». Εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, πάντως, αρνήθηκε πως κάτι τέτοιο έχει βάση.

Η Ιβάνκα Τραμπ πήρε το ιδιωτικό αεροσκάφος του μπαμπά της για να πετάξει πως το Άσπεν, μαζί με τα παιδιά της καθώς και τα αδέρφια της, τον Έρικ και τη σύζυγό του Λάρα και τον Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ. Αργότερα, στην παρέα τους προστέθηκε και ο Τζάρεντ Κούσνερ.

Πηγή: Independent

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε