Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Μπερλουσκόνι: “Δεν είχα σχέσεις με 18χρονη”

Ο “Καβαλιέρε” απαντάει για τα σκάνδαλα και την υγεία του σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός και απάντησε για τα σκάνδαλα και τις φήμες των τελευταίων μηνών γύρω από τις σχέσεις του με γυναίκες πολυτελείας και την κατάσταση της υγείας του.

Ξεκαθαρίζει ότι δεν είχε ποτέ παράνομο δεσμό με την 18χρονη Νοέμι Λετίτσια, που οι φήμες για δεσμό ανάμεσα τους είχαν φουντώσει όταν παρευρέθηκε στο πάρτι ενηλικίωσης της στην Νάπολη. Τότε η σύζυγος του “Καβαλιέρε”, Βερόνικα Λάριο είχε πει ότι δεν μπορεί να εξακολουθεί να έχει κοντά της έναν άνδρα, που συναναστρέφεται ανήλικες κοπέλες.

“Επρόκειτο αποκλειστικά περί συκοφαντίας” είπε ο Μπερλουσκόνι που δέχεται κριτική για την απόφαση του κόμματος του να προωθήσει στις ευρωεκλογές υποψήφιες καλλονές χωρίς τα απαιτούμενα πολιτικά προσόντα. “Πρότεινα θέσεις ευθύνης μόνον σε γυναίκες με υψηλό ηθικό και διανοητικό προφίλ και με σημαντικό επαγγελματικό και μορφωτικό υπόβαθρο” απάντησε ο Μπερλουσκόνι σε όσα του καταλογίζει μερίδα του ιταλικού τύπου. 

Για την σχέση του με την συνοδό πολυτελείας, Πατρίτσια Ντ’ Αντάριο ο “Καβαλιέρε” λέει ότι την γνώρισε σε ένα δείπνο που διοργάνωσαν φίλοι του και ήρθε συνοδευόμενη από τον επιχειρηματία Ταμπάολο Ταραντίνι.   

Οσο για την κατάσταση της υγείας του που προκάλεσε ανησυχία καθώς κόλλησε οστρακιά τον περασμένο μήνα είπε ότι “πέρα από ένα ενοχλητικό αυχενικό σύνδρομο και την οστρακιά  μπόρεσα να αντιμετωπίσω επιτυχώς δεκαέξι μήνες συνεχών κυβερνητικών υποχρεώσεων». 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε