Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 23 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μπερλουσκόνι: Θα αθωωθώ για την υπόθεση Ρούμπι - Το κόμμα μου με ζητάει

Μπερλουσκόνι: Θα αθωωθώ για την υπόθεση Ρούμπι - Το κόμμα μου με ζητάει
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.08.2012 | 20:55
Πρώτη δημοσίευση: 10.08.2012 | 20:55

"Με αθωώνανε πάντα και το ίδιο θα συμβεί και με την υπόθεση Ρούμπι", δηλώνει ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Λιμπερασιόν" που θα δημοσιευτεί αύριο.

"Όλο το κόμμα μου ζητά να επιστρέψω, αρχίζοντας από τους βουλευτές, για να ευνοηθούν από τη δημοτικότητά μου κατά την προεκλογική εκστρατεία. Δεν αποφάσισα ακόμη, αλλά ένα είναι βέβαιο: ήμουν πάντα στην υπηρεσία της χώρας μου", προσθέτει ο "Καβαλιέρε".

Σε ότι αφορά της οικονομικές εξελίξεις, ο Μπερλουσκόνι, εξηγεί: "Κάποια μέλη του κόμματός μου έκαναν αναφορά στο ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ, ωθούμενα από λόγους τακτικής, για να αλλάξει η γερμανική στάση. Στο κόμμα μας, στο Λαό της Ελευθερίας, όμως, όλοι μας θεωρούμε ότι η έξοδος από το Ευρώ θα ήταν καταστροφή".

"Από μέρους μου-ολοκληρώνει ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός--είπα μόνον ότι λόγω της αδιαλλαξίας σε ότι αφορά τη δημοσιονομική πειθαρχία και την αυστηρή οικονομική πολιτική (σημαντικοί αλλά όχι επαρκείς στόχοι, αν δεν ληφθούν μέτρα για την ανάπτυξη), το πρόβλημα της εξόδου από το ευρώ, στο τέλος, θα τεθεί αναγκαστικά. Για να μπορέσουμε, τουλάχιστο, να σώσουμε την παραγωγική δύναμη της χώρας μας".


   Διαδώστε αυτό το άρθρο