Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Συννεφιά 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μπήκε με όπλο μέσα σε δύο σπίτια και σκότωσε 7 ανθρώπους

Μπήκε με όπλο μέσα σε δύο σπίτια και σκότωσε 7 ανθρώπους
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 08.12.2011 | 07:14
Πρώτη δημοσίευση: 08.12.2011 | 07:14

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και δύο παιδιά. Ακολούθησε καταδίωξη και ομηρία μέσα σε ένα σπίτι.

Ένοπλος σκότωσε επτά ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, σε δύο σπίτια στο δυτικό Μίσιγκαν χθες Πέμπτη και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή παίρνοντας μαζί του δύο ομήρους ενώ η αστυνομία τον καταδίωκε, ανακοίνωσαν οι αρχές.
 
Ο ύποπτος ο οποίος ονομάζεται Ρόντρικ Ντάντζλερ απελευθέρωσε έναν από τους ομήρους όταν η αστυνομία περικύκλωσε ένα από τα σπίτια στο Γκραντ Ράπιντς όπου είχε καταφύγει.
 
"Απελευθέρωσε έναν από τους ομήρους που κρατούσε. Πρόκειται για μία 53χρονη γυναίκα, ένοικο του σπιτιού," ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας του Γκραντ Ράπιντς, Κέβιν Μπελκ.
 
"Ελπίζουμε να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις μαζί του και να παραδοθεί," πρόσθεσε ο ίδιος.
 
Η αστυνομική καταδίωξη ακολούθησε την ανακάλυψη των πτωμάτων πέντε ενηλίκων και δύο παιδιών σε δύο διαφορετικά σημεία της πόλης. Σε αυτήν συμμετείχαν ελικόπτερα της αστυνομίας, δυνάμεις της ομοσπονδιακής αστυνομίας και της τοπικής.
 
Κατά την διάρκεια της καταδίωξης ο Ντάντζλερ άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών πολλές φορές και εκείνοι ανταπέδωσαν τα πυρά. Δύο περαστικοί τραυματίστηκαν.
 
Οι αρχές δεν γνωρίζουν το κίνητρό του, αλλά εκτιμούν ότι είχε σχέσεις με τουλάχιστον ένα πρόσωπο από το κάθε σπίτι όπου πραγματοποίησε τις επιθέσεις του, είπε ο Μπελκ.
 
 
   Διαδώστε αυτό το άρθρο