Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπήκε στο κλουβί του λιονταριού αλλά δε βγήκε ποτέ!

Μπήκε στο κλουβί του λιονταριού αλλά δε βγήκε ποτέ!

26χρονη εκπαιδευόμενη έχασε τη ζωή της όταν της επιτέθηκε αφρικανικό λιοντάρι σε ζωολογικό κήπο κοντά στο Φρέσνο, στην κομητεία Ντάνλαπ της Καλιφόρνια.

Δεν είναι ακόμη σαφές γιατί η 26χρονη, που εργαζόταν εθελοντικά στο καταφύγιο άγριας ζωής Cat Haven, μπήκε στο κλουβί του λιονταριού και τι προκάλεσε το ζώο να της επιτεθεί. Η άτυχη γυναίκα πέθανε ακαριαία.

Το 4χρονο λιοντάρι, που ζει στο καταφύγιο απ’ όταν γεννήθηκε, ονομάζεται Cous Cous. Δεν έφευγε δίπλα από το θύμα του μετά το συμβάν. Υπάλληλος του πάρκου, που ήταν κλειστό την ώρα του τραγικού περιστατικού, προσπάθησε ανεπιτυχώς να στρέψει αλλού την προσοχή του λιονταριού για να μπορέσει να πλησιάσει την άτυχη κοπέλα.

Τελικά, οι αστυνομικοί που είχαν κληθεί, το πυροβόλησαν και το σκότωσαν.

«Δεν ξέρουμε τι συνέβη και έγινε η επίθεση, καθώς δεν υπήρχαν μάρτυρες», είπε ο εκπρόσωπος του σερίφη της κομητείας, Ρόμπερτ Μίλερ.

Οι εγκαταστάσεις του καταφυγίου άγριας ζωής Cat Haven της Καλιφόρνιας, έκλεισαν μετά το συμβάν. Το Cat Haven ιδρύθηκε το 1993 από τον ενθουσιώδη λάτρη της άγριας ζωής, Ντέιλ Άντερσον, είναι έκτασης 100 στρεμμάτων και βρίσκονται λίγο έξω από το εθνικό πάρκο του King Canyon.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανατριχιαστικό βίντεο! Τίγρης σκότωσε εκπαιδευτή μπροστά στους θεατές τσίρκου!

Το λιοντάρι προσπαθεί να φάει το παιδάκι! ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό θα πει ψυχραιμία! – ‘Εμεινε ατάραχη μπροστά στο στόμα λιονταριού- ΒΙΝΤΕΟ

Λιοντάρι επιτέθηκε στον εκπαιδευτή του – Δείτε το βίντεο

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε