Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Μπουγέλωσαν” τον πρίγκιπα Γουίλιαμ! Τα… πήρε η Κέιτ [vids, pics]

“Μπουγέλωσαν” τον πρίγκιπα Γουίλιαμ! Τα… πήρε η Κέιτ [vids, pics]

Ένα αστείο που μάλλον δεν άρεσε στη μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγος του Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον αδερφό του πρίγκιπα Χάρι ήταν παρόντες στον Μαραθώνιο του Λονδίνου. Και η στιγμή που ένας από τους μαραθωνοδρόμους τους… μπουγέλωσε, έχει γίνει talk of the town!

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλεντον βρίσκονταν κοντά στη γραμμή του τερματισμού στον Μαραθώνιο του Λονδίνου την Κυριακή (23.04.2017) και έδιναν μπουκαλάκια με νερό στους συμμετέχοντες.

Μόνο που κάποιος είχε την έμπνευση να τους το… επιστρέψει, πετώντας νερό προς το μέρος τους. Ο Γουίλιαμ βράχηκε στο πρόσωπο ενώ κάποιες σταγόνες πήραν ξώφαλτσα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ! Κι αν ο Γουίλιαμ φάνηκε να το βρίσκει αστείο, αν δει κανείς τις φωτογραφίες και το βλέμμα της Κέιτ, εκείνη είχε μάλλον αντίθετη άποψη.

Πάντως, οι τρεις νεαροί γαλαζοαίματοι ήταν τα κεντρικά πρόσωπα του Μαραθωνίου, με τους αθλητές αλλά και όσους βρέθηκαν στους δρόμους του Λονδίνου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα να τους πλησιάζουν, να τους μιλούν και φυσικά να βγάζουν μαζί τους τις… απαραίτητες selfies.

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε