Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Μπραντ Πιτ: Παρηγοριά στην Άνιστον μετά τον χωρισμό από την Τζολί!

Μπραντ Πιτ: Παρηγοριά στην Άνιστον μετά τον χωρισμό από την Τζολί!

Φαίνεται πως ο Μπραντ Πιτ μετά τον αιφνιδιαστικό χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί συμφιλιώνεται με το παρελθόν του.

Εν μέσω της πικρής δικαστικής του διαμάχης για την επιμέλεια των 6 τους παιδιών με την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ αντάλλαξε μηνύματα με την πρώην γυναίκα του Τζένιφερ Άνιστον.

Ο Μπραντ Πιτ, που δεν είχε το τηλέφωνο της πρώην συζύγου του μετά τον χωρισμό τους το 2005, το βρήκε μέσω κοινών γνωστών τους και της έστειλε τις ευχές του για τα 48α γενέθλιά της στις 11 Φεβρουαρίου. “Άρχισαν να μιλάνε ξανά από τότε που της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της”, τόνισε πηγή στο Us Weekly.

“Ο Μπραντ Πιτ περνάει δύσκολες στιγμές μετά τον χωρισμό του και αντάλλαξαν μηνύματα αναπολώντας το παρελθόν”, σημείωσε χαρακτηριστικά. Ενώ η προσωπική ζωή του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού είναι προβληματική με τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί τον Σεπτέμβριο, η Τζένιφερ Άνιστον έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του Justin Theroux με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2015.

Η Τζένιφερ Άνιστον πέρασε τα 48α γενέθλιά της με τον σύζυγό της στο Cabo San Lucas, στο Μεξικό, όπου την πήγε με ιδιωτικό αεροπλάνο για ένα ρομαντικό εξαήμερο και για να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. “Ο Justin δεν έχει πρόβλημα με το να είναι φίλοι. Ούτως ή άλλως ξέρει για την επικοινωνία τους. Η Τζένιφερ θέλει απλά να είναι καλή”.

Πηγή: UsMagazine

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε