Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Μπριζίτ, χάσαμε! “Έλαμψε” πάλι η Μελάνια Τραμπ [pics]

Μπριζίτ, χάσαμε! “Έλαμψε” πάλι η Μελάνια Τραμπ [pics]

Πολλοί περίμεναν πως και πως την πρώτη συνάντηση της Μελάνια Τραμπ με την Μπριζίτ Τρονιέ, σύζυγο του νέου προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. Και καλά έκαναν και την περίμεναν. Μόνο που ως Ευρωπαίοι, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι: Μπριζίτ, χάσαμε!

Η Μελάνια Τραμπ, που έκλεψε τις εντυπώσεις όπου κι αν πήγε με τον Ντόναλντ Τραμπ στο πρώτο του ταξίδι εκτός των ΗΠΑ από την ημέρα που ανέλαβε την προεδρία της χώρας. Το ίδιο έκανε και στις Βρυξέλλες, όπου το πρώτο ζεύγος των ΗΠΑ βρέθηκε για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Οι σύζυγοι των ηγετών των κρατών – μελών του ΝΑΤΟ (όσες βρέθηκαν στις Βρυξέλλες τουλάχιστον) μαζί με τον Πρώτο Κύριο του Λουξεμβούργου Gauthier Destenay, επισκέφτηκαν το Μουσείο Μαγκρίτ των Βρυξελλών και στάθηκαν να φωτογραφηθούν μπροστά από τον πίνακα Ceci n’est pas une pipe, ένα από σημαντικότερα εκθέματα του μουσείου των Βρυξελλών.

Η Μελάνια Τραμπ σε μια ακόμη επιτυχημένη ενδυματολογική επιλογή επέλεξε να φορέσει ένα nude deux pieces, με ασορτί ψηλοτάκουνες γόβες. Χαμογελαστή συνεχώς, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επισκίασε όποιον ήταν δίπλα της.

Ανάμεσά τους η Μπριζίτ Τρονιέ. Η οποία, αν και Γαλλίδα, έχασε τη μάχη της… μόδας. Φόρεσε ένα μαύρο κοντό φόρεμα, λίγο πάνω από το γόνατο. Δεν την έωσαν τη εντυπωσιακή ζώνη και η φτιαγμένη ειδικά για εκείνη τσάντα του αγαπημένου της οίκου, Louis Vuitton…

Μαζί τους, εκτός από τον Πρώτο Κύριο του Λουξεμβούργου, η Εμινέ Ερντογάν (με τη μαντήλα της πάντα) και οι πρώτες Κυρίες της Ισλανδίας Thora Margret Baldvinsdottir, της Σλοβενίας Mojca Stropnik, της Βουλγαρίας Desislava Radeva, του Βελγίου Amelie Derbaudrenghien, της Νορβηγίας Ingrid Schulerud- Stoltenberg.

Αργότερα, επισκέφτηκαν και το Κάστρο του Λάεκεν, όπου οι κυρίες και ο κύριος έγιναν δεκτοί από τη Βασίλισσα Ματίλντ του Βελγίου. Σχεδόν όλοι φορούσαν τα ίδια ρούχα. Αλλά όχι η Μελάνια Τραμπ. Αυτή τη φορά, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επλέξε ένα μαύρο στράπλες φόρεμα και μαύρα πέδιλα. Και “σκόραρε” ξανά…

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε