Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Μπρούνι: «Τι θέλετε να κάνει ο Σαρκοζί αν χάσει; Τον δήμαρχο;»

Απλή και ευδιάθετη εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή η Κάρλα Μπρούνι, όπου τραγούδησε μετά από πολύ καιρό ζωντανά.

Μάλιστα δεν δίστασε να δηλώσει ότι προτιμά να μένει σπίτι με τα παιδιά της και δεν την πειράζει καθόλου να επιστρέψει στην παλιά της ζωή, σε περίπτωση που ο σύζυγός της χάσει τις εκλογές, υποστηρίζοντας ότι σε περίπτωση ήττας ο Σαρκοζί δεν έχει άλλη επιλογή από το να εγκαταλείψει την πολιτική.

Καλεσμένη στην εκπομπή «C a vous» στο κανάλι France 5, η Κάρλα Μπρούνι τραγούδησε ένα από τα αγαπημένα της κομμάτια «Deranger les pierres» και δεν δίστασε να ομολογήσει ότι δεν την πειράζει καθόλου να μένει σπίτι με τα παιδιά της, μάλιστα όπως υπογράμμισε, το προτιμά. Όταν ρωτήθηκε τι έχει αλλάξει στην ζωή της, τώρα που έγινε δεύτερη φορά μητέρα, απάντησε με χιούμορ: «Το ξύπνημα», εννοώντας ότι δεν κοιμάται πολλές ώρες και αναγκάζεται να σηκώνεται νωρίς.
Φυσικά δεν απέφυγε και τις ερωτήσεις για τις δηλώσεις Σαρκοζί περί απόσυρσής του από την πολιτική σε περίπτωση ήττας στις προεδρικές εκλογές.

«Δεν είπε ότι θα χάσει…είπε σε περίπτωση που…αν συμβεί κατά…λάθος να χάσει» επισημαίνει χαμογελώντας η Κάρλα Μπρούνι και συμπληρώνει: «Μα τι θέλετε να κάνει μετά την προεδρία; Να ξαναγίνει υπουργός; Να ξαναγίνει δήμαρχος; Όχι, θα αναγκαστεί να σταματήσει την πολιτική…Πιθανώς να επιστρέψει στο παλιό του επάγγελμα, την δικηγορία».

Ωστόσο η Μπρούνι τονίζει ότι ακόμη και αν χάσει ο Σαρκοζί, δεν έχει πρόβλημα να επιστρέψει στους παλιούς της ρυθμούς, σε μια ήρεμη καθημερινότητα. Αν πάλι κερδίσει ο σύζυγός της, θα συνεχίσει όπως λέει την ζωή της πρώτης κυρίας, αυτό άλλωστε κάνει τα τελευταία χρόνια.

«Αυτή η πενταετία ήταν η πιο ασυνήθιστη της ύπαρξής μου. Δεν είναι αγγαρεία» αποφαίνεται η Κάρλα και συμπληρώνει ότι το μόνο που την ανησυχεί στην πολιτική ζωή είναι οι φρενήρεις ρυθμοί, τονίζοντας ότι ο γάλλος πρόεδρος «τα δίνει όλα…εργάζεται όλη την ώρα, 20 ώρες το 24ωρο» και «όσο και αν φανεί χαζό» όπως λέει, ανησυχεί για την υγεία του.

Σαρκοζί: «Αν δεν εκλεγώ, εγκαταλείπω την πολιτική!»

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε