Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Mr Gay China για πρώτη φορά!

Mr Gay China για πρώτη φορά!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 10.12.2009 | 14:22
Πρώτη δημοσίευση: 10.12.2009 | 14:22

 
Τα πρώτα της καλλιστεία για γκέι ετοιμάζει η Κίνα.

 
Η ομοφυλοφιλία αποτελεί ταμπού για την μεγαλύτερη χώρα του κόσμου. Για πρώτη φορά όμως θα κάνει καλλιστεία γκέι για να επιλέξει αυτόν που θα την εκπροσωπήσει στον παγκόσμιο διαγωνισμό γκέι, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές των καλλιστείων αυτών.
 
"Ο διαγωνισμός "Mr Gay China", θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου σε κλαμπ του Πεκίνου, πριν από το διαγωνισμό "Gay World",που θα διεξαχθεί στις 15 Ιανουαρίου στη Νορβηγία, δήλωσε ο Μπεν Ζανγκ, ιδρυτής ιστοσελίδας για ομοφυλόφιλους.
 
Σύμφωνα με τον Μπεν Ζανγκ, οι υποψήφιοι αρχικά θα εμφανιστούν με αθλητική ενδυμασία, ύστερα με μαγιό, ενώ στη συνέχεια θα απαντήσουν σε ερωτήσεις της κριτικής επιτροπής, η οποία θα επιλέξει το νικητή με βάση τη συνολική του εικόνα. Ο διαγωνισμός θα είναι ανοικτός σε όλους τους κατοίκους της Κίνας, ντόπιους και ξένους. Ωστόσο τα κινεζικά ΜΜΕ δεν θα προσκληθούν στο διαγωνισμό.
 
"Είναι σ΄ένα βαθμό ρίσκο, γιατί, εάν προσελκύσουμε πολύ την προσοχή του κόσμου, ίσως εκτεθούμε υπερβολικά και αντιμετωπίσουμε δυσκολίες χωρίς λόγο", πρόσθεσε.
 
Η ομοφυλοφιλία, η οποία θεωρείτο ως το 2001 ψυχική διαταραχή, αποτελεί ακόμα και σήμερα ταμπού για ένα μεγάλο μέρος του κινεζικού πληθυσμού.
 
Το 2005, η εφημερίδα China Daily είχε υπολογίσει τον αριθμό των ομοφυλόφιλων στην Κίνα σε 30 εκατομμύρια σε ένα πληθυσμό 1,3 δισεκατομμυρίου ανθρώπων.
 
Ωστόσο, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα, το οποίο επικαλέσθηκε τις αρχές και ακαδημαϊκές έρευνες, οι ομοφυλόφιλοι είναι περίπου 15 εκατομμύρια.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο