Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μυστική οντισιόν! Με τραγούδι για τη Μαντλίν στο Britain’s Got Talent

Μυστική οντισιόν! Με τραγούδι για τη Μαντλίν στο Britain’s Got Talent

Η χορωδία Kate McCann, που ελπίζει να κερδίσει το Britain’s Got Talent, ζήτησε να συμμετέχει σε μυστική οντισιόν με το τραγούδι “I Miss You”.

Η χορωδία αποτελείται από οικογένειες που εξακολουθούν να ψάχνουν τους αγαπημένους τους που έχουν εξαφανιστεί. Η μητέρα της μικρής Μαντλίν Kate είναι πρέσβειρα της χορωδίας και μπορεί να συμμετάσχει σε μεγάλο βαθμό, σύμφωνα με πηγές, αν τα καταφέρουν μέχρι τις ζωντανές εμφανίσεις.

Σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά, η χορωδία ανέβηκε στη σκηνή την Κυριακή για να ερμηνεύσει το “I Miss You”, κάνοντας το κοινό να δακρύσει. Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου του 2007. Οι γονείς της είχαν αφήσει το 3χρονο κοριτσάκι μαζί με τα δίδυμα αδερφάκια της σε διαμέρισμα στο Praia da Luz, θέρετρο στο Algavre.

Το ζευγάρι τα τελευταία 10 χρόνια αναζητά την κορούλα του, αλλά όλες οι προσπάθειες έχουν αποβεί άκαρπες. “Μέχρι να έχουμε τις απαντήσεις πάντα θα υπάρχει ελπίδα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρεθεί η Μαντλίν”, δήλωσε το ζευγάρι. Ορισμένοι από τους στίχους του τραγουδιού αναφέρουν: “Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έμενα χωρίς εσένα. Πάντα πίστευα ότι θα ήσουν εδώ ασφαλής μαζί μου. Ίσως αύριο ξυπνήσω για να σε βρω”.

Πηγή: TheLadBible

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε