Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Νέα ραδιοθεραπεία για τον Τσάβες

Νέα ραδιοθεραπεία για τον Τσάβες
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.03.2012 | 06:36
Πρώτη δημοσίευση: 12.03.2012 | 06:36

Ο Τσάβες έκανε χθες την δεύτερη τηλεοπτική του εμφάνιση μέσα σε μία εβδομάδα από την Κούβα, όπου αναρρώνει μετά τη νέα επέμβαση αφαίρεσης καρκινικού ιστού από την πυελική περιοχή στην οποία υποβλήθηκε.

Η συνομιλία του Τσάβες μέσω τηλεδιάσκεψης με στελέχη της κυβέρνησής του μοιάζει να είχε στόχο να δώσει την εικόνα ότι ο πρόεδρος διατηρεί τον έλεγχο παρά την ασθένειά του, εκτιμά το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ρόιτερς.

Ο σοσιαλιστής πρόεδρος δεν έδωσε λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

«Τις ερχόμενες εβδομάδες θα αρχίσουμε όπως είχε ήδη ανακοινωθεί τη φάση της ραδιοθεραπείας», είπε ο Τσάβες. Ανακοίνωσε πιστώσεις για το γεωργικό τομέα.

«Θα πρέπει να επιστρέψω τις επόμενες ημέρες, Θεού θέλοντος. Αυτή η εβδομάδα δεν θα τελειώσει χωρίς να έχω επιστρέψει στη Βενεζουέλα», είπε. Ο πρόεδρος Τσάβες πρόσθεσε πως σχεδιάζει να επιστρέψει την Κυριακή.

Ο Τσάβες πρόσθεσε ότι διαβάζει βιβλία όσο αναρρώνει και ανέφερε από μνήμης ένα απόσπασμα από έναν τόμο του μαρξιστή φιλοσόφου Ίστβαν Μέσαρος.

Η θεραπεία για τον καρκίνο μπορεί να αποδυναμώσει οποιονδήποτε ασθενή, αλλά ο Τσάβες διαβεβαιώνει ότι θα είναι σε θέση να διεξαγάγει προεκλογική εκστρατεία εν όψει των προεδρικών εκλογών του Οκτωβρίου.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο