Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Απίστευτη ιστορία! Δεν φαντάζεστε γιατί αυτός ο κούκλος μετανάστης ικετεύει να τον απελάσουν

Απίστευτη ιστορία! Δεν φαντάζεστε γιατί αυτός ο κούκλος μετανάστης ικετεύει να τον απελάσουν

Απελπισμένος να φύγει από το Μάντσεστερ, ο 25χρονος Ιρανός Arash Aria μπήκε σε ένα αστυνομικό τμήμα και απαίτησε να απελαθεί. Αφού είπε στους αστυνομικούς ότι έχει βαρεθεί την αγένεια και τη βίαιη αντιμετώπιση των κατοίκων της πόλης, “αποκάλυψε” ότι βρίσκεται παράνομα στο Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία 10 χρόνια.

Οι αρχές τον άφησαν ελεύθερο μετά από 2 ώρες, καθώς οι αρμόδιες αρχές ανακάλυψαν ότι είχε άδεια διαμονής αορίστου χρόνου στη χώρα. Η Greater Manchester Police σχολίασε το περίεργο περιστατικό στο Twitter, σχολιάζοντας πως ο θυμωμένος και ταραγμένος νεαρός θα πρέπει να βρει τον τρόπο για να επιστρέψει σπίτι του.
Εξηγώντας την ενέργειά του αυτή, ο πρώην σερβιτόρος και μπάρμαν είπε πως δυσκολευόταν να βρει δουλειά και δεν μπορούσε να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. “Οι άνθρωποι στο Μάντσεστερ δεν υπήρξαν φιλόξενοι. Δεν με σέβονται. Προσπαθώ να είμαι φιλικός και ευγενικός, αλλά γελάνε μαζί μου επειδή είμαι ξένος και με κοιτάζουν περίεργα. Δούλευα ως σερβιτόρος και μπάρμαν και τώρα δεν μου δίνουν βάρδιες χωρίς λόγο. Ζω με τα επιδόματα αλλά δεν θέλω αυτό. Όλοι θέλουν να εργάζονται, να έχουν όνειρα, αλλά δεν μπορώ να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα εδώ. Θέλω μια καλή δουλειά, να αποταμιεύσω χρήματα και να γίνω σπουδαίος”.


Ζήτησε να επιστρέψει στην πατρίδα του στο Shiraz, στο νοτιοδυτικό Ιράν, όπου θα μείνει με την οικογένειά του. “Απλά περιμένω το διαβατήριό μου. Θα κλείσω τα εισιτήρια και θα ξεκινήσω τη ζωή μου εκεί”, δήλωσε στην Daily Telegraph. Ο νεαρός επέστρεψε την επόμενη μέρα στο αστυνομικό τμήμα για να πάρει πίσω το ποδήλατό του όπως δήλωσε ο αστυνομικός David Henshall που ανέβασε το περίεργο περιστατικό στο Twitter.
“Άρχισε να φωνάζει στους αστυνομικούς. Ήταν περίεργη υπόθεση και για αυτό έκανα τα tweets, λαμβάνοντας υπόψη και όλα όσα συμβαίνουν με τους πρόσφυγες τη συγκεκριμένη περίοδο. Όταν μου τηλεφώνησαν από την είσοδο, μου είπαν ότι είναι επιθετικός και πως πετάει από εδώ και από εκεί το ποδήλατό του. Έτσι κατέβηκα από το γραφείο μου για να βοηθήσω. Ήταν πολύ θυμωμένος και έλεγε συνέχεια πόσο μισεί το Μάντσεστερ. Δεν φαινόταν μεθυσμένος. Δεν μύρισα αλκοόλ στην ανάσα του. Απλά φαινόταν πολύ θυμωμένος. Προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τι του συνέβαινε. Απλά έλεγε ότι είναι εδώ 10 χρόνια και πόσο το μισεί. Ίσως να ήθελε απλά να τον στείλουμε δωρεάν σπίτι. Δεν είμαι σίγουρος. Φορούσε ωραία ρούχα και ήρθε με το ακριβό ποδήλατό του που πετούσε συνέχεια στο πάτωμα. Όταν επέστρεψε την Τρίτη για να πάρει πίσω το ποδήλατό του, δεν ζήτησε συγγνώμη από κανέναν. Είπε όμως ότι αισθανόταν καλύτερα”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε