Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέες, ωραίες και… χούλιγκαν: Αυτές είναι οι Ρωσίδες που εκπαιδεύονται για να τα… “σπάσουν” στο Μουντιάλ του 2018 (ΦΩΤΟ, VIDEO)

Νέες, ωραίες και… χούλιγκαν: Αυτές είναι οι Ρωσίδες που εκπαιδεύονται για να τα… “σπάσουν” στο Μουντιάλ του 2018 (ΦΩΤΟ, VIDEO)

To video που τις δείχνει να εκπαιδεύονται στο… ξύλο για να είναι έτοιμες ενόψει του Μουντιάλ του 2018 που θα φιλοξενήσει η Ρωσία έχει προκαλέσει σοκ. Μεγαλύτερη αίσθηση προκαλούν οι πληροφορίες για το ποιες είναι οι Ρωσίδες χούλιγκαν που ετοιμάζονται να… “υποδεχτούν” τους ξένους οπαδούς που θα ταξιδέψουν σε δυο χρόνια στη χώρα τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η δράση των Ρώσων χούλιγκαν και οι σχέσεις τους ακόμη και με τον ίδιο τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν μονοπωλούν τα δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου. Προκάλεσαν ακόμη και διπλωματικό επεισόδιο ανάμεσα σε Γαλλία και Ρωσία και έχουν κάνει άνω κάτω το Euro 2106. Φαίνεται όμως πως είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου.

Γιατί όπως φαίνεται από video που δημοσιεύει η Mirror, οι γυναίκες χούλιγκαν της Ρωσίας έχουν αρχίσει ήδη την… “προπόνηση” για να είναι έτοιμες για “ξύλο” μέχρις εσχάτων στο Μουντιάλ του 2016. Σε ένα χιονισμένο τοπίο, μόλις δοθεί το πρόσταγμα, τρέχουν και αρχίζουν κλωτσιές και οι μπουνιές.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO

Ονομάζονται Female Mob, Slavyanki Gang, Regional Girls και Siege Girls και δηλώνουν έτοιμες να… “υποδεχτούν” όσους ταξιδέψουν στο Μουντιάλ του 2018 που θα διοργανώσει η Ρωσία. Δεν είναι σαφές αν κάποιες απ’ αυτές βρίσκονται ήδη στη Γαλλία για το Euro 2016. Μια από αυτές, πάντως, έγραψε στα social media: «Περιμένουμε τους ξένους καλεσμένους μας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018».

Η 20χρονη Yulya Sergeeva είναι μέλος των Steel Monsters και αποκαλεί τον εαυτό της Εύα Μπράουν!

Η 22χρονη Kuzkova είναι επίσης γνωστή για τις ρατσιστικές και ομοφοβικές της απόψεις

Και κάποτε αναδείχθηκε Μις Ρωσικό πρωτάθλημα αλλά της αφαιρέθηκε ο τίτλος

Η Yana Danilova είναι οπαδός της Λοκομοτίβ Μόσχα

Η Olga Kuskova ποζάρει δίπλα σε ένα ναζιστικό σύμβολο (σ.σ. το 88 θεωρείται πως αντιπροσωπεύει το Heil Hitler αφού ο αριθμός 8 είναι το γράμμα Η) και χαιρετά ναζιστικά

Αρχηγός της Slavyanki Gang είναι η Βικτόρια και το παρατσούκλι της είναι Olezhka. Που κομπάζει πως «δεν υπάρχει ιστορικό γυναικείων συμμοριών, είναι δική μας πρωτοβουλία. Ξεκίνησα με τους ultras και αποφάσισα να οργανώσω μια γυναικεία ομάδα. Δεν μπορούν μόνο οι άνδρες να κάνουν αυτή τη δουλειά (;!) αλλά και οι γυναίκες (…) Στα κοινωνικά δίκτυα βλέπω πολλά αγενή σχόλια αλλά στην πραγματική ζωή όλοι σιωπούν. Στο μέλλον σκοπεύουμε να βρούμε αυτούς τους αντιπάλους και να τους τιμωρήσουμε. Η προπόνηση είναι το κλειδί για την ομάδα μας. Όλα τα κορίτσια μας είναι από διαφορετικά αθλήματα, κάποιες πρωταθλήτριες. Κάθε κορίτσι είτε σπουδάζει είτε δουλεύει, αλλά πάντα προπονείται. Πολλά κορίτσια ακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα. Σχεδιάζουμε περισσότερη δράση στο μέλλον, στο δάσος και εκτός αυτού. Μια μέρα θα δείξουμε τι αξίζουμε στις κερκίδες».

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε