Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 38 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Νέες πτήσεις & προορισμοί σε όλο τον κόσμο από την Turkish Airlines

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 06.07.2012 | 11:37
Πρώτη δημοσίευση: 06.07.2012 | 11:37

H Turkish Airlines δεν σταματά ποτέ να αναπτύσσεται και να επεκτείνει το δίκτυό της με νέους προορισμούς, έχοντας ως κύριο στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών της σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τις νέες υπηρεσίες που πλέον προσφέρει στη Σαουδική Αραβία, καθώς και στις Δανία, Μογγολία, Ακτή Ελεφαντοστού και Κιργιζία.

Η Turkish Airlines εγκαινίασε την πρώτη της πτήση στην πόλη Yanbu της Σαουδικής Αραβίας στις 11 Ιουνίου και στις 20 Ιουνίου πέταξε για πρώτη φορά στην πόλη Taif. Το δίκτυο της THY αναπτύσσεται ακόμα περισσότερο πλέον στη χώρα, μετά τις πόλεις Riyadh, Jeddah, Medina και Dammam, με τις πτήσεις από και προς τη Yanbu να πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο και στην Taif κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Έξι ακόμα προορισμοί αναμένεται να προστεθούν στο δίκτυο της Turkish Airlines, μέσα στον Ιούλιο. Πιο συγκεκριμένα, τα αεροσκάφη της THY θα πραγματοποιούν πτήσεις σε Ulan Bator (Μογγολία), από τις 2 Ιουλίου, Abidjan (Ακτή Ελεφαντοστού), από τις 5 Ιουλίου, Aalborg-Billund (Δανία), από τις 9 Ιουλίου και Osh (Κιργιζία) στις 18 Ιουλίου.

H ΤΗΥ που ψηφίστηκε ως «Καλύτερη Αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη» από την Skytrax, έχει στην διάθεσή της το νεότερο στόλο αεροσκαφών στην Ευρώπη.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο