Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Νεκρός βρέθηκε ο γιος του Σιλβέστερ Σταλόνε

REUTERS
REUTERS

Σοκ στο Χόλιγουντ και στην οικογένεια του γνωστού ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε

Νεκρός στο σπίτι του στο Χόλιγουντ βρέθηκε ο Σέιτζ Σταλόνε γιος του διάσημου ηθοποιού ταινιών δράσης Σιλβέστερ Σταλόνε ανακοίνωσαν οι αρχές και ο δικηγόρος της οικογένειας.

Η αστυνομία και ο δικηγόρος έδωσαν αντικρουόμενες πληροφορίες για το πώς βρέθηκε νεκρός ο νεαρός Σταλόνε, πάντως η αστυνομία σημείωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο σημάδι εγκληματικής ενέργειας.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας ο νεαρός Σταλόνε, ηλικίας 36 ετών,που ήταν επιδοξος ηθοποιός και σκηνοθέτης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι από την οικονόμο

«Είναι μια τραγωδία. Ήταν ένας νεαρός ταλαντούχος πολύ καλός σκηνοθέτης και ένα υπέροχο πρόσωπο »είπε ο δικηγόρος.

«Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες, αλλά θα πρέπει να είναι κάποιο τραγικό ατύχημα. Ήταν γεμάτος ζωή. Δεν ήταν καταθλιπτικός».

Οι δραστηριότητές του στα μετόπισθεν της κινηματογραφικής βιομηχανίας, ταίριαξαν περισσότερο στον Σέιτζ Σταλόνε. Υπήρξε συνιδρυτής και πρόεδρος της κινηματογραφικής εταιρίας Grindhouse Releasing η οποία ανέλαβε την αποκατάσταση παλιών, ξεχασμένων ταινιών τρόμου ιταλών σκηνοθετών όπως ο Ουμπέρτο Λέντζι (Cannibal ferox), ο Λούτσιο Φούλτσι (…E tu vivrai nel terrore! L’ aldila) και ο Ρουτζέρο Ντεονάτο (Το ολοκαύτωμα των Καννιβάλων). Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι δεσμεύσεις του με την Grindhouse τον ανάγκασαν να αρνηθεί τον ρόλο στην τελευταία ταινία της σειράς Ρόκι, το “Ρόκι Μπαλμπόα” σε σκηνοθεσία Σιλβέστερ Σταλόνε.

Σε ότι αφορά τις αιτίες θανάτου του Σταλόνε ,οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε υπερβολική χρήση φαρμάκων. Ωστόσο οι αστυνομικές αρχές του Λος Αντζελες ανέφεραν ότι θα χρειαστεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να φανούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Ο πατέρας του Σέιτζ Σταλόνε είναι συντετριμένος από την είδηση του θανάτου του γιού του όπως ανέφερε εκπρόσωπόες του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε