Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέο δράμα σε ορυχείο – Σώοι δύο ανθρακωρύχοι αγννούνται άλλοι 27

Η κεντρική είσοδος του ορυχείου έχει κλείσει και κανείς δεν ξέρει αν πίσω βρίσκονται ζωντανοί οι ανθρακωρύχοι. ΦΩΤΟ REUTERS
27 ανθρακωρύχοι αγνοούνται μετά από έκρηξη σε ορυχείο. Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς. Δύο βγήκαν στην επιφάνεια ζωντανή. Συνεχής ενημέρωση…

Δυο ανθρακωρύχοι επέζησαν της έκρηξης που σημειώθηκε σε ορυχείο στη δυτική ακτή της νότιας νήσου της Νέας

Ζηλανδίας, αλλά δεν υπάρχει καμία επαφή με τους 27 ανθρακωρύχους που βρίσκονταν μέσα σ΄αυτό τη στιγμή της έκρηξης, δήλωσε ο διευθυντής της εταιρίας που διαχειρίζεται το ορυχείο.

REUTERS

 “Δυο ανθρακωρύχοι κατάφεραν να βγουν στην επιφάνεια. Δεν έχουμε καμία επαφή με αυτούς που βρίσκονται στο βάθος του ορυχείου”, δήλωσε ο Πίτερ Ουίταλ στο τηλεοπτικό δίκτυο TV3.

Αστυνομικοί, ελικόπτερα και ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στην περιοχή.

REUTERS

Περίπου 27 ανθρακωρύχοι θεωρούνται αγνοούμενοι μετά από έκρηξη που έγινε σε ορυχείο στη Νέα Ζηλανδία, όπως δήλωσε ο δήμαρχος του Γκρέι Ντίστρικτ, της περιοχής όπου έγινε το ατύχημα.

 
REUTERS
 
“Δεν έχουμε καλά νέα. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι περίπου 25 έως 30 ανθρακωρύχοι είναι αγνοούμενοι μετά από μία ισχυρή έκρηξη στο ορυχείο”, δήλωσε ο δήμαρχος Τόνι Κόκσχουρν, στον ραδιοσταθμό Radio New Zealand.
 
Η περιοχή όπου έγινε το ατύχημα βρίσκεται στις δυτικές ακτές της νότιας νήσου στη Νέα Ζηλανδία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε