Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Νέα τραγωδία με ένα νεκρό! Άγνωστος άνοιξε πυρ σε μπαρ στο Οχάιο! Σοκάρουν οι μαρτυρίες: “Δεν μπορείς να κλάψεις! Κάνε πως είσαι νεκρή”!

Φωτό twitter / @whiotv
Φωτό twitter / @whiotv

– Νέο περιστατικό ένοπλης βίας στις ΗΠΑ με έναν άγνωστο να πυροβολεί σε ένα γεμάτο μπαρ στο Οχάιο!
– Ένας άνθρωπος έχει επιβεβαιωθεί πως είναι νεκρός – Στο ίδιο μπαρ είχε γίνει παρόμοιο περιστατικό στον Αύγουστο του 2015!
– Φόβοι πως ο κατάλογος των θυμάτων θα αυξηθεί
– Συγκλονιστικές μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων για τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς “που φάνηκαν να διαρκούν για ώρες”
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Ένας ένοπλος άνοιξε πυρ “στα τυφλά” σε μπαρ στο Οχάιο και… ξύνει τις πληγές που ακόμη δεν έχουν κλείσει στις ΗΠΑ από την πολύνεκρη επίθεση σε gay club στο Ορλάντο στις 12 Ιουνίου, όπου 20 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως σε ένα μπαρ γεμάτο με κόσμο, με ανεπιβεβαίωτες πληροφίες να κάνουν λόγο για πολλά θύματα, ενώ επισήμως έχει επιβεβαιωθεί πως ένας άνθρωπος είναι νεκρός.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο δράστης αναζητείται από τις αρχές, ενώ πολλοί τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε κοντινά νοσοκομεία.

Παράλληλα, το wfaa.com μεταδίδει πως υπήρξαν και πυροβολισμοί εναντίον ενός αστυνομικού, χωρίς να δίνονται περαιτέρω διευκρινίσεις για την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει στο Twitter το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο whio.com

“Πολλοί κρατούσαν όπλα”!

Οι άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο μπαρ που ονομάζεται “Doubles” στην περιοχή Hamilton του Οχάιο. Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και κάθε πληροφορία δεν διασταυρώνεται ακόμη πλήρως από τα διεθνή ΜΜΕ, εκτός από τον έναν νεκρό και τους “πολλούς τραυματίες”.

Πάντως, όπως προαναφέραμε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως ο κατάλογος των θυμάτων θα αυξηθεί.

Σύμφωνα με την dailystar.co.uk, ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο Tolu Adeseha δήλωσε πως βρισκόταν μέσα στο μπαρ όταν άκουσε τουλάχιστον 15 πυροβολισμούς που του φάνηκαν σαν να διαρκούσαν ώρες.

Συμπλήρωσε ακόμη πως είδε “πολλά άτομα με όπλα” αλλά δεν είδε κανέναν από αυτούς να πυροβολεί.

Έβλεπα ανθρώπους να κάνουν τους πεθαμένους. Ήταν ένα αληθινό περιστατικό και προσπαθούσα να πω σε μια κοπέλα δίπλα μου: Δεν μπορείς να κλάψεις, ξέρω πως είναι δύσκολο για σένα αλλά πρέπει να παραμείνεις σιωπηλή ή να κάνεις τη νεκρή“!

Παράλληλα, το rt.com αναφέρει πως τουλάχιστον δύο άνθρωποι πυροβολήθηκαν, πως η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή, αλλά και το ότι στο ίδιο μπαρ είχε γίνει ένα παρόμιο περιστατικό τον Αύγουστο του 2015!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε