Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Γερμανία: Σοκαριστικό βίντεο! Ο 21χρονος με τη ματσέτα σκοτώνει μια γυναίκα! Γερμανικά ΜΜΕ: Ήταν έγκυος! Προσοχή, σκληρές εικόνες

Φωτό από Daily Mail
Φωτό από Daily Mail

– Ψυχρολουσία στη Γερμανία!
– Μια γυναίκα έπεσε νεκρή και δύο ακόμα άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από επίθεση με ματσέτα στο Reutlingen, κοντά στη Στουτγάρδη
– Ο δράστης της αιματηρής επίθεσης είναι Σύρος πρόσφυγας και υπήρχε ήδη στα… ραντάρ της αστυνομίας από προηγούμενες επιθέσεις
– Είναι η τρίτη αιματηρή επίθεση στη χώρα μέσα σε μόλις μία εβδομάδα κι έρχεται μόλις δύο ημέρες μετά το μακελειό στο Μόναχο
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μπορεί να μοιάζει σαν ένα κακόγουστο αστείο, ωστόσο δυστυχώς είναι αλήθεια. Μία νέα επίθεση έχει σημειωθεί στη Γερμανία, λίγες μόνο ώρες μετά το μακελειό στο Μόναχο, όπου ο 19χρονος Ali David Sonboly σκότωσε 9 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων ο ήρωας 18χρονος Έλληνας που πέθανε προστατεύοντας τη δίδυμη αδελφή του.

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως το βράδυ της 18ης Ιουλίου, δηλαδή πριν από μόλις έξι ημέρες, ένας άνδρας με μαχαίρι και τσεκούρι επιτέθηκε σε επιβάτες του περιφερειακού τρένου κοντά στο Βίρτσμπουργκ, στην Βαυαρία.

Εδώ και λίγη ώρα έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο σοκ. Το αναπαράγει και η βρετανική Daily Mail, υποστηρίζοντας που δείχνει τον 21χρονο δράστη, την στιγμή που μαχαιρώνει μία γυναίκα.

Αρχικά δεν είχε διευκρινιστεί εάν πρόκειται για τη γυναίκα που τελικά έπεσε νεκρή, ή για τη γυναίκα που επέζησε της επίθεσης, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τη γυναίκα που πέθανε.

Μάλιστα, τόσο η Bild, όσο και το περιοδικό Focus αναφέρουν πως η γυναίκα ήταν έγκυος, κάτι που μεταδίδει και η Daily Mail.

Με λίγα λόγια χάος.

Δείτε τα βίντεο – Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές

 

 

 

Παράλληλα, το RT έχει δημοσιεύσει ένα βίντεο που δείχνει τους αστυνομικούς να κρατούν στο έδαφος τον δράστη.

 

Το χρονικό της νέας αιματηρής επίθεσης

Η είδηση κάνει ήδη το γύρο του κόσμου, με τις πληροφορίες να είναι -ως συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις- συγκεχυμένες.

Μέχρι στιγμής αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι πως οι γερμανικές αρχές έχουν συλλάβει έναν Σύρο πρόσφυγα, ο οποίος ήταν οπλισμένος με ματσέτα και σκότωσε μία γυναίκα, τραυματίζοντας ακόμη άλλους δύο ανθρώπους, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στο κέντρο της πόλης Ρόιτλινγκεν της νοτιο-δυτικής Γερμανίας, όταν ο άνδρας είχε μία αντιπαράθεση με τη γυναίκα και την σκότωσε «με ματσέτα», πριν επιτεθεί σε μία άλλη γυναίκα και έναν άνδρα και τους τραυματίσει, ανακοίνωσε η αστυνομία, χωρίς να είναι σε θέση να δώσει στοιχεία για το αίτιο της επίθεσης.

Η γερμανική αστυνομία πλέον προσανατολίζεται προς ένα «έγκλημα πάθους». «Οταν ένας άνδρας και μία γυναίκα διαπληκτίζονται, εκκινούμε από την αρχή ότι πρόκειται για ένα έγκλημα πάθους», δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, τη στιγμή που τα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ο δράστης και το θύμα γνωρίζονταν και εργάζονταν στην ίδια δουλειά.

Ο πρόσφυγος «είναι γνωστός στην αστυνομία» από προηγούμενα περιστατικά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

«Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, ο άνδρας έδρασε μόνος, πιθανότατα δεν υπάρχει κίνδυνος για τον πληθυσμό του Ρόιτλιγκεν και της περιοχής», αναφέρεται στην ανακοίνωση, με την αστυνομία να έχει επίσης ανακοινώσει πως το περιστατικό δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία.

 

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV, κύμα πανικού υπήρξε στο κέντρο της πόλης μετά την επίθεση, κάτι που επιβεβαιώνουν αυτόπτες μάρτυρες που δήλωσαν σε γερμανικά Μέσα πως ο ύποπτος φαινόταν εντελώς εκτός εαυτού όταν διέπραξε την άγρια δολοφονική επίθεση.

Ήδη στο διαδίκτυο έχουν διαρρεύσει εικόνες από το σημείο, με τους αστυνομικούς να κρατούν στο έδαφος τον φερόμενο ως δράστη.

 

 

 

 

 

 

 

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε