Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέος σάλος: Πιλότος της Delta Airlines χαστουκίζει επιβάτη! [vid]

Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (ΑΠΕ - ΜΠΕ)
Φωτογραφία ΑΡΧΕΙΟΥ (ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακόμη ένα περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα της εξοργιστικής συμπεριφοράς εργαζομένων σε μια αμερικανική αεροπορική εταιρία. Αυτή τη φορά, δεν είναι ένας γιατρός που βγήκε βίαια από το αεροπλάνο, ή μια μητέρα που δέχτηκε επίθεση.

Αυτή τη φορά, πιλότος της Delta Airlines χαστούκισε μια επιβάτη! Όλα έγιναν στις 21 Απριλίου και καταγράφηκαν σε video, το οποίο φυσικά έχει γίνει viral και προκάλεσε σάλο και οργή στα social media.

Όλα έγιναν στο διεθνές αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ – Τζάκσον της Ατλάντα. Δυο γυναίκες, άγνωστο γιατί, έχουν εμπλακεί σε άγριο καυγά και κυλιούνται στο πάτωμα. Κάπου εκεί, εμφανίζεται ο πιλότος, χαστουκίζει τη μια από τις δυο και στη συνέχεια απομακρύνεται!

Κάπου εκεί και ενώ ο πιλότος φεύγει, μια τρίτη γυναίκα μπαίνει στον καυγά, κλωτσάει τη και από τις δυο γυναίκες που βρίσκονται στο πάτωμα και στη συνέχεια κάθεται πάνω στην άλλη! Όλα αυτά, γίνονται μπροστά στα μάτια άλλων επιβατών και η μοναδική αντίδραση που υπήρξε από το πλήρωμα της εταιρίας ήταν το χαστούκι του πιλότου!

Δείτε το video

Η εταιρία, στήριξε τον πιλότο που χαστούκισε την επιβάτη, υποστηρίζοντας πως η κίνησή του ουσιαστικά εκτόνωσε (!) την κατάσταση! Μάλιστα, ενώ αρχικά τον έθεσε σε διαθεσιμότητα, στη συνέχεια τον επανέφερε στα καθήκοντά του σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Πηγή: sputniknews.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε