Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέος συναγερμός στο Παρίσι! Άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι στον Gare du Nord [pics, vid]

Φωτογραφία twitter @stormeperrine
Φωτογραφία twitter @stormeperrine

– Άνδρας μπήκε οπλισμένος με μαχαίρι σε έναν από τους μεγαλύτερους σιδηροδρομικούς σταθμούς του Παρισιού
– Πλησίασε τους αστυνομικούς οι οποίοι κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν
– Επικράτησε πανικός, ταξιδιώτες έτρεξαν να φύγουν κι άφησαν τις αποσκευές τους
– Κανείς δεν τραυματίστηκε
– Το περιστατικό σημειώνεται δυο μέρες μετά την αιματηρή επίθεση στα Ηλύσια Πεδία και ένα 24ωρο πριν από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών

Δεν έχει τέλος ο τρόμος στο Παρίσι. Μόλις δυο μέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων και ένα 24ωρο πριν από τον πρώτο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, ακόμη ένα περιστατικό έρχεται να προκαλέσει συναγερμό στη γαλλική πρωτεύουσα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (22.04.2017), άνδρας που κρατούσε μαχαίρι πλησίασε αστυνομικούς στον Gare du Nord, έναν από τους μεγαλύτερους σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Παρίσι. Οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν να τον εξουδετερώσουν και να τον συλλάβουν.

Ένας άνδρας που κρατούσε μαχαίρι απείλησε σήμερα αστυνομικό στον σιδηροδρομικό σταθμό του Παρισιού  Gare du Nord προκαλώντας πανικό προτού συλληφθεί, δήλωσε εκπρόσωπος του Εθνικού Οργανισμού Σιδηροδρόμων της Γαλλλίας (SNCF).

Η στιγμή έχει καταγραφεί σε video

Ο εκπρόσωπος είπε ότι ο άνδρας είχε πλησιάσει τους αστυνομικούς που περιπολούσαν στον σιδηροδρομικό σταθμό. Κλήθηκε να πέσει κάτω και να ακολουθήσει τις εντολές τους προτού συλληφθεί.

Το περιστατικό προκάλεσε πανικό μεταξύ των επιβατών που προσπάθησαν να φύγουν από το σταθμό, όπως είπε αυτόπτης μάρτυρας στο Reuters, ο οποίος πρόσθεσε ότι προκλήθηκε καθυστέρηση στα δρομολόγια των τρένων. Χαρακτηριστικό του τι επικράτησε το γεγονός πως υπάρχουν αναφορές πως ταξιδιώτες άφησαν τις αποσκευές τους και έφυγαν από το σταθμό!

Σημειώνεται πάντως ότι κανείς δεν τραυματίστηκε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε