Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

“Νταντά” τέρας έσπαγε στο ξύλο ένα μωρό – Σοκαριστικό βίντεο

“Νταντά” τέρας έσπαγε στο ξύλο ένα μωρό – Σοκαριστικό βίντεο

Οι σκηνές του συγκλονιστικού βίντεο είναι ιδιαίτερα άγριες και προκαλούν οργή.

Απίστευτες σκηνές που προκαλούν φρίκη αλλά και οργή. Μία νταντά να ρίχνει με δύναμη μία πετσέτα στο παιδί, να αστοχεί και μετά να το πλησιάζει και να το χτυπάει με δύναμη στο κεφάλι. 

Το μωρό έπεσε στο πάτωμα, αλλά η 58χρονη νταντά δεν σταμάτησε εκεί το αποτρόπαιο έργο της, αλλά του έριξε άλλη μία πετσέτα, το κλώτσησε με δύναμη και το χτυπούσε. 

Ο πατέρας του παιδιού δήλωσε πως αν ήξερε αυτά που συνέβαιναν στο σπίτι νωρίτερα, πιθανότατα να ήταν στην φυλακή τώρα. Οι γονείς του μόλις έντεκα μηνών αγοριού έβαλαν κρυφή κάμερα στο σπίτι τους, όταν παρατήρησαν μώλωπες στο κορμί του παιδιού τους. Παρακολούθησαν σοκαρισμένοι την νταντά, να φέρεται με βάναυσο τρόπο στο αγοράκι τους. 

Το σηκώνε με δύναμη και το έβαζε με το ζόρι να δει τηλεόραση, το άρπαζε με δύναμη και το έριχνε στο πάτωμα, το χτύπαγε του πέταγε την μπάλα στο κεφάλι. Σοκαρισμένοι οι γονείς δήλωσαν ότι ήταν πολύ οδυνηρό το θέαμα και δεν άντεξαν να το δουν όλο. 

Η γυναίκα αυτή που κατάγεται από την Βραζιλία, είχε τις καλύτερες συστάσεις, όταν εμφανίστηκε στο σπίτι της οικογένειας στην Φλόριντα να ζητήσει δουλειά. Η νταντά συνελήφθη και παραδέχτηκε τις πράξεις της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε