Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

“Donald Trump, 23 χρόνια (θλιβερές) επιτυχίες” – Όλα τα σεξιστικά “μαργαριτάρια” [vids]

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

– Λίγες ώρες πριν το δεύτερο debate του Ντόναλντ Τραμπ με τη Χίλαρι Κλίντον, η συζήτηση σχετικά με τα σεξιστικά του σχόλια παίρνει διαστάσεις
– Αφορμή το βίντεο του 2005 που διέρρευσε και στο οποίο ακούγεται να… καμαρώνει για το πώς προσπάθησε να κάνει σεξ με μία παντρεμένη γυναίκα
– Η Daily Mail δημοσιεύει τον -μακρύ- κατάλογο με όλες τις χυδαίες δηλώσεις που έχει κάνει από το 1993
– Τις διαβάζετε με δική σας ευθύνη: Περιγράφει την πρώτη φορά που έκανε σεξ, το ότι έχει κάνει τρίο, το αν κάνει σεξ με γυναίκες που έχουν περίοδο

“Προσπάθησα να την πηδ….ω. Ήταν παντρεμένη”.
“Την προσέγγισα σαν να ήταν πουτ…α αλλά δεν μπορούσα να την καταφέρω”.
“Απλά αρχίζω να τις φιλάω. Και όταν είσαι σταρ σε αφήνουν να το κάνεις”.
“Τις πιάνεις από το μ… Μπορείς να κάνεις ό,τι θες”.

Αυτές είναι μερικές από τις εκφράσεις πεζοδρομίου που χρησιμοποιεί ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, από το στρατόπεδο των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, σε ένα βίντεο από το 2005 που διέρρευσε χθες. (Δείτε το εδώ)

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη με τον δικό του τρόπο (δηλαδή με αστερίσκους και επιχειρήματα επιπέδου δημοτικού σχολείου, όπως “ο Μπιλ Κλίντον μου έχει πει χειρότερα”), ενώ συγγνώμη (λιγάκι πιο ειλικρινή) ζήτησε και η σύζυγός του, Μελάνια Τραμπ.

Την ίδια ώρα ο εκκεντρικός μεγιστάνας βλέπει τους υποστηρικτές του (μεταξύ αυτών και “ηχηρά” ονόματα από το κόμμα των Ρεπουμπλικανών) να εγκαταλείπουν ένας – ένας το καράβι της προεκλογικής του εκστρατείας.

Με αυτή, λοιπόν, την “κληρονομιά” ο Ντόναλντ Τραμπ θα βρεθεί αντιμέτωπος σε λίγες ώρες (σ.σ. 05:00 ώρα Ελλάδας) με την Χίλαρι Κλίντον, στο δεύτερο κατά σειρά debate με φόντο τις αμερικανικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου του 2016.

Συζήτηση για το στήθος της κόρης του

Σε ένα νέο βίντεο που δημοσιεύει το CNN, ο Ντόναλντ Τραμπ ακούγεται να συμφωνεί σε σεξιστικά σχόλια ακόμη και γαι την ίδια του την κόρη, Ιβάνκα Τραμπ, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη το 2004.

Με την κόρη του, Ιβάνκα Τραμπ / Φωτογραφία: Reuters

Ήταν καλεσμένος του, γνωστού για την αθυροστομία του, Howard Stern και ο παρουσιαστής του ζητά την άδεια για να την χαρακτηρίσει “piece of ass”, που σε ελεύθερη μετάφραση μπορεί να αποδοθεί ως “κ…α”. Ο Τραμπ απαντά καταφατικά: “Ναι”.

Δείτε το βίντεο

Δύο χρόνια αργότερα, οι δυο τους συζητούν στην ίδια εκπομπή το μπούστο της κόρης του Τραμπ. Ο Stern σχολιάζει πως η Ιβάνκα είναι “πιο αισθησιακή από ποτέ” και ρωτά αν έχει κάνει εγχείρηση αύξησης στήθους, με τον Τραμπ να το αρνείται και να λέει: “Πάντα ήταν αισθησιακή. Είναι ψηλή, σχεδόν 1.82 μ. και είναι απίστευτα όμορφη”.

Η βρετανική Daily Mail, μετά και το δεύτερο βίντεο που είδε το “φως” της δημοσιότητας, παρουσιάζει ένα εκτενές αφιέρωμα με τις σεξιστικού περιεχομένου δηλώσεις που έχει κάνει ο Τραμπ από το 1993.

2003: “Θα έβγαινα ραντεβού με την κόρη μου αν δεν ήταν κόρη μου”!

Στην εκπομπή του Stern το 2003, ο Τραμπ υπερηφανεύεται ξανά για την κόρη του και λέει: “Ξέρεις ποια είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου, σύμφωνα με τους πάντες; Κι εγώ βοήθησα στη δημιουγρία της. Η Ιβάνκα. Η κόρη μου, η Ιβάνκα. Έχει τέλειο σώμα, έβγαλε πολλά λεφτά δουλεύοντας σαν μοντέλο, ένα τεράστιο ποσό”.

Η Ιβάνκα Τραμπ / Φωτογραφία: Reuters

Σε άλλη του συνέντευξη μάλιστα δήλωσε κατηγορηματικά πως αν δεν ήταν κόρη του θα έβγαινε μαζί της.

2006: Για το σεξ με 24χρονες

Κατά την διάρκεια συνέντευξης ξανά με τον Stern (“φονικό” δίδυμο θα σκεφτείτε και θα έχετε δίκιο), ο 60χρονος τότε Τραμπ ρωτήθηκε αν θα ήταν πρόθυμος να κάνει σεξ με γυναίκες 24 ετών.

“Ω, εννοείται. Δεν θα είχα πρόβλημα” απάντησε, ενώ ο Stern στη συνέχεια τον ρώτησε αν θέτει όρια ηλικίας. “‘Οχι δεν έχω όριο. Εννοώ, έχω όριο. Δεν θέλω να είμαι σαν τον βουλευτή Foley, με, ξέρεις, 12χρονα”.

2002: Για το ότι τα 30 είναι η “τέλεια ηλικία”

Σε συνέντευξη το 2002 (μαντέψτε σε ποιόν), ο Τραμπ υποστηρίζει πως η καλύτερη ηλικία για τις γυναίκες είναι τα 30, όταν κάποιος τον διακόπτει για να πει “μέχρι να φτάσει τα 35”. Ο Τραμπ με αστραπιαίες κινήσεις αρπάζει την ευκαιρία απ’ τα μαλλιά για να συμπληρώσει: “Ξέρεις τι γίνεται στα 35; Ονομάζεται ώρα να φεύγεις”.

1997: Για το σεξ με γυναίκες που έχουν περίοδο

Σε συζήτηση με τον αγαπημένο του οικοδεσπότη, ο Τραμπ ρωτήθηκε αν θα έκανε σεξ με γυναίκες ενώ έχουν περίοδο. “Λοιπόν, το έχω κάνει. Το έχω κάνει Howard, όπως όλοι μας”. “Δεν σου αρέσει;” τον ρωτά ο Stern για να απαντήσει: “Λοιπόν, μερικές φορές βρίσκεσαι εκεί κατά λάθος”.

1997: Για το σεξ με μαύρες γυναίκες

Στην ίδια συνέντευξη, ο Stern τον ρωτά αν έχει κάνει οπτέ σεξ με μαύρη γυναίκα. Ο Τραμπ απαντά πως αυτό εξαρτάται από τον ορισμό δίνει στη μαύρη γυναίκα (βάζοντας έτσι και μια ρατσιστική… πινελιά) και ο Stern επανέρχεται: “Ενδιαφέρον, Μου αρέσει αυτή η συζήτηση. Το κρεβάτι του είναι ένα ουράνιο τόξο”.

1997: Για το πως έχασε την παρθενιά του

Ναι, μίλησε και γι’ αυτό. Οι δύο άνδρες συζητούν για την πρώτη σεξουαλική εμπειρία του μεγιστάνα των ακινήτων, με τον Τραμπ να διηγείται: “Ήταν μια νεαρή γυναίκα, που ήταν πολύ όμορφη. Ήταν ένα καυτό, μικρό κορίτσι στο λύκειο, ή στο γυμνάσιο, ή κάτι τέτοιο. Ήταν καυτή. Δεν την έχω ξαναδεί από τότε”.

2005: Για το ότι έβλεπε γυμνές τις διαγωνιζόμενες του Μις Κόσμος

Τον Απρίλιο του 2005, ο Τραμπ αφηγείται το πώς… μπούκαρε στα παρακήνια του διαγωνισμού, χαρακτηρίζοντας την έφοδο αυτή ως “επιθεώρηση”, μιας και ήταν ο διοργανωτής!

“Λοιοπόν, μπορείς να πεις ότι ως διοργανωτής είναι υποχρέωσή σου να το κάνεις αυτό. Πήγα στα καμαρίνια και όλες ντύνονταν και ξέρεις, δεν υπήρχε κανένας άντρας τριγύρω και μου επιτρέπεται να πάω εκεί αφού είμαι ο διοργανωτής και ως εκ τούτου επιθεωρώ τον χώρο για να βεβαιωθώ ότι όλα κυλούν ομαλά. Ξέρεις τα φορέματα. “Είναι όλα καλά;”. Ξέρεις και στέκονται εκεί χωρίς ρούχα και βλέπεις αυτές τις εκπληκτικά όμορφες γυναίκες”.

2005: Για το αν έχει κάνει σεξ με διαγωνιζόμενη του Μις Κόσμος

Στην ίδια συζήτηση ο Stern τον ρωτά αν έχει κάνει ποτέ σεξ με διαγωνιζόμενη του Μις Κόσμος ή του Μις ΗΠΑ. “Ποτέ δεν κάνω κάποιο σχόλιο για τέτοια πράγματα” απάντησε ο Τραμπ, ενώ αργότερα ένας άλλος συντελεστής της εκπομπής επανήλθε και του ζήτησε να πει το πρώτο γράμμα της χώρας από την οποία κατάγεται η υποψήφια με την οποία έκανε σεξ. “Πόσα γράμματα υπάρχουν;” ρώτησε ο… σατανάς Τραμπ, υποννοώντας ότι έχει κάνει σεξ με πολλές υποψήφιες, παραδεχόμενος, ωστόσο, ότι αυτό θα συνιστούσε σύγκρουση συμφερόντων. Κάτι που όμως δεν φαίνεται να τον απασχολεί: “Αυτό είναι κάτι το οποίο σε ανησυχεί μετά”…

1993: Για την προφορά της πρώην συζύγου του, Ιβάνα

Σε συνέντευξή του το 1993, ο Τραμπ παραπονέθηκε για την προφορά της πρώην συζύγου του, αφού είχε γεννηθεί στην Τσεχία. “Το αστείο με την Ιβάνα είναι πως η προφορά της γινόταν χειρότερη όσο μεγάλωνε και πολλοί είπαν ότι αυτή ήταν η επιδίωξή της. Ήταν σαν το κινέζικο βασανιστήριο, ξέρεις, τις σταγόνες στο μέτωπό σου” είπε ο Τραμπ για να συμπληρώσει αργότερα: “Για την ακρίβεια ήμουν πιστός στη γυναίκα μου για πολλά χρόνια, μέχρι που συνειδητοποίησα πως ο γάμος δεν λειτουργούσε σωστά”.

2008: Για το αν έχει κάνει ποτέ ερωτικό τρίο

Τέλος, το 2008 ο Τραμπ δήλωσε πως “κάνει πολύ σεξ” με την σύζυγό του, Μελάνια, ενώ ρωτήθηκε αν έχει κάνει ποτέ τρίο, περιγράφοντάς το ως γυναίκες που μαζί ζυγίζουν 136 κιλά.

Η σύζυγός του, Μελάνια Τραμπ / Φωτογραφία: Reuters

“Δεν θα έλεγα 136, θα έλεγα ότι θα ήταν περίπου 170 κιλά. Υποθέτω 56 κιλά το κομμάτι. Καλά, όλοι δεν έχουμε κάνει; Μωρά είμαστε;” τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε