Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ντόναλντ Τραμπ: Γιατρός προέβλεψε καρδιακή προσβολή στον Λευκό Οίκο

Ντόναλντ Τραμπ: Γιατρός προέβλεψε καρδιακή προσβολή στον Λευκό Οίκο

Ένα δημοσίευμα βόμβα αναφέρει πως είναι πιθανός ένας αιφνίδιος θάνατος του νεοκλεγέντα Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ ακόμα και μέσα στον Λευκό Οίκο.

Δημοσίευμα της βρετανικής express αναφέρει πως η έλλειψη ύπνου και ο εξαντλητικός ρυθμός για τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα μπορούσε να αποδειχθεί ένα θανάσιμο κοκτέιλ για τον 70χρονο νεοκλεγέντα.

Σύμφωνα με τα ιατρικά αρχεία του Ντόναλντ Τραμπ που δόθηκαν στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, η υγεία του είναι σε άριστη κατάσταση. Ωστόσο, ο Βρετανός καρδιολόγος κ. Heck διαψεύδει αυτά τα ιατρικά στοιχεία και επισημαίνει πως υπάρχει σημαντικός κίνδυνος να υποστεί καρδιακή προσβολή στον Λευκό Οίκο.

Σημειώνει με νόημα ο βρετανός καρδιολόγος πως οι εξαντλητικοί ρυθμοί για τόσες εβδομάδες για τον Ντόναλντ Τραμπ στην ηλικία των 70 ετών μπορεί να του προκαλέσει πρόβλημα στην καρδιά του.

Μάλιστα, σημειώνει πως ένας άντρας σαν τον Ντόναλντ Τραμπ που βρίσκεται στην ηλικία των 70 ετών, “θα έπρεπε κανονικά να ζήσει άλλα 14 χρόνια”. Ωστόσο, όπως προέβλεψε ο κ. Τραμπ μπορεί να πεθάνει νωρίτερα λόγω του πιεσμένου προγράμματος που θα έχει ως Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Άλλη μία αιτία πρόωρου θανάτου για τον Τραμπ όπως επισήμανανα οι Βρετανοί επιστήμονες είναι η κατά πολλά χρόνια νεότερη γυναίκα του.

Πηγή: http://www.express.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε