Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΟΑΕΔ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 11 Αθήνα Αναλυτικά

Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου στις κρίσεις των Στρατηγών στην Τουρκία

Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου στις κρίσεις των Στρατηγών στην Τουρκία
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.08.2011 | 13:10
Πρώτη δημοσίευση: 04.08.2011 | 13:07

“Ποτάμι έρεε το αίμα” για τρία ολόκληρα μερόνυχτα στις συνεχόμενες συσκέψεις του Υπουργού Άμυνας της Τουρκίας , μελών της κυβέρνησης και στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων για τις κρίσεις και την νέα ηγεσία στο στράτευμα.

Η επιχείρηση ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ και η εμπλοκή των Στρατηγών στις υποθέσεις του κράτους είχαν σαν αποτέλεσμα μια απίστευτη “σφαγή” και κόψιμο ονομάτων και την ρητή εντολή του Ερτογάν.: “Πρέπει να ελέγξουμε το στράτευμα”

Και αυτό ξεκίνησε να γίνεται. Ήδη πριν από λίγο έγιναν γνωστά τα ονόματα των αρχηγών των 4 όπλων. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πτέραρχος που επιλέχθηκε για τη θέση του ΑΓΕΑ δεν υπηρετεί σε μάχιμη μονάδα, αλλά στην επιμελητεία. Και αυτό γιατί οι υπόλοιποι μάχιμοι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εμπλέκονται στη “Βαριοπούλα” και έχουν τεθεί στο περιθώριο.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι 14 ονόματα ανώτατων αξιωματικών που σε άλλες συνθήκες θα προάγονταν, παρέμειναν στάσιμα στο βαθμό τους και αυτό γιατί εκκρεμεί η εμπλοκή τους στη “Βαριοπούλα”. Οι 14 θα επανεξεταστούν σε ένα χρόνο και αφού έχουν αποφανθεί τα δικαστήρια για την εμπλοκή τους.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΣΤΟ www.onalert.gr


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook