Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

O 6χρονος που λύγισε το ίντερνετ! Άφησε σημείωμα στους γονείς του πριν πεθάνει

O 6χρονος που λύγισε το ίντερνετ! Άφησε σημείωμα στους γονείς του πριν πεθάνει

“Λύγισε” το διαδίκτυο, όταν μία μητέρα ανέβασε φωτογραφία από σημείωμα του 6χρονου γιου της, που έγραφε πόσο πολύ αγαπά τους δύο του γονείς, λίγο πριν πεθάνει. Το σπαρακτικό αυτό αντίο, γράφτηκε από τον μικρό Leland, που πέθανε πριν μία εβδομάδα από σπάνια λοίμωξη του εγκεφάλου.

Ο μικρός, αρρώστησε ξαφνικά και μέσα σε μία εβδομάδα, παρά τη μάχη που έδωσε, δεν κατάφερε να κερδίσει αυτή τη σπάνια ασθένεια. Ο μικρός έδινε τη μάχη του σε νοσοκομείο της Ατλάντα, έχοντας πάντα στο πλευρό του τους γονείς του. Όμως, δεν τα κατάφερε. Όταν οι γονείς του επέστρεψαν σπίτι προκειμένου να κανονίσουν τα διαδικαστικά της κηδείας, έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Ο μικρός τους είχε αφήσει πάνω στο τραπέζι του σαλονιού ένα σημείωμα: “Ακόμη μαζί σας. Σας ευχαριστώ μαμά και μπαμπά. Σας αγαπώ”. Στο σημείωμα ο μικρός Leland είχε ζωγραφίσει και μία κόκκινη καρδιά, γράφοντας τα τρία ονόματα τους.

Η οικογένεια του μικρού αγοριού είχε δημιουργήσει μία ιστοσελίδα προκειμένου να μαζέψει χρήματα για τα ιατρικά έξοδα. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν τελικά χρησιμοποιήθηκαν για την κηδεία του μικρού.

Η μητέρα του 6χρονου αγοριού, ανέβασε στο διαδίκτυο, το σημείωμα και σχολίασε, “ Δεν έχουμε ιδέα πότε το έγραψε και πώς το άφησε. Πάντα ο Leland, ήταν ένα ιδιαίτερο παιδί, έτσι και τώρα. Ο μικρός μου λάτρευε να παίζει στο χώμα. Ποτέ δεν περίμενα ότι αυτό που αγαπούσε περισσότερο, θα τον έπαιρνε και από κοντά μου. Ήταν ο κόσμος μου όλος. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω”.

 

This is Amber. This will be my only post on here for awhile. I was over protective of Leland and tried my best to keep…

Posted by Prayers for Leland on Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

 

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε