Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

“O Αϊνστάιν ήταν πρόσφυγας”! Το μπλουζάκι της κόρης του Brad Pitt και της Angelina Jolie

“O Αϊνστάιν ήταν πρόσφυγας”! Το μπλουζάκι της κόρης του Brad Pitt και της Angelina Jolie

Φαίνεται πως η 9χρονη κόρη της Angelina Jolie και του Brad Pitt ακολουθεί το ακτιβιστικό στιλ της μητέρας της. Το μπλουζάκι της Shiloh Jolie – Pitt δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο. “Ο Αϊνστάιν ήταν πρόσφυγας”!

Η 9χρονη απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους στο πλευρός της διάσημης μητέρα της, της μεγαλύτερης αδερφής της Zahara, 11, και του αδερφού της Pax, 12, ενώ βρίσκονταν στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Θα πετούσαν για τις υποχρεώσεις τις Angelina Jolie στο Λονδίνο.

Εκτός άλλωστε από την υποκριτική και τη σκηνοθεσία η Angelina Jolie είναι ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Έχει μιλήσει μάλιστα ανοιχτά για τα δεινά και τη μεταχείριση των προσφύγων από περιοχές όπως η Συρία και το Ιράκ.

Ήταν το περασμένο καλοκαίρι που η Shiloh Jolie – Pitt είχε συνοδεύσει την Angelina Jolie σε στρατόπεδα προσφύγων στον Λίβανο και την Τουρκία. “Η Shiloh ξέρει πολύ καλά ότι έχω σε μεγάλη εκτίμηση τις οικογένειες προσφύγων και μου ζητούσε εδώ και χρόνια να έρχεται μαζί μου σε αποστολές”, δήλωσε στο περιοδικό People η διάσημη ηθοποιός. “Ήταν πολύ όμορφο που μπόρεσε να γνωριστεί, να παίξει και να κάνεις φίλους παιδιά προσφύγων. Έχω ακούσει πολλά παιδιά να λένε ότι το πιο οδυνηρό πράγμα δεν είναι ότι έχασαν τα σπίτια τους αλλά ότι έχασαν τους φίλους τους”.

Πηγή: Breitbart

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε