Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Ο Αλ Γκορ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση κατά μασέζ

Ο Αλ Γκορ κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση κατά μασέζ

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Μάικλ Σρανκ, εισαγγελέας της πολιτείας του Όρεγκον επιβεβαίωσε τις κατηγορίες που εκκρεμούν εις βάρος του Αλ Γκορ.

Η αστυνομία της πολιτείας του Όρεγκον ανακοίνωσε χθες Τετάρτη ότι θα ξεκινήσει ξανά μια έρευνα σε βάρος του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ και βραβευμένου με Νόμπελ Ειρήνης Αλ Γκορ που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση κατά μίας μασέζ.

Αν και οι έρευνες είχαν σταματήσει μετά την άρνηση του φερόμενου ως θύματος να ανακριθεί από την αστυνομία, μία ανακοίνωση της αστυνομίας του Πορτλαντ αναφέρει ότι θα επανεξεταστούν οι κατηγορίες σε βάρος του Γκορ.

“Η αστυνομία του Πορτλαντ πήρε την απόφαση να ανοίξει την υπόθεση που αφορά τις κατηγορίες σε βάρος του Αλ Γκορ”, αναφέρει η σύντομη ανακοίνωση της αστυνομίας.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Μάικλ Σρανκ, εισαγγελέας της πολιτείας του Όρεγκον επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή του ότι ο Γκορ κατηγορείται για “ανεπιθύμητη σεξουαλική σχέση” στο τέλος του 2006 και στις αρχές του 2007.

“Μας είπαν ότι η γυναίκα (που έκανε την καταγγελία) δεν επιθυμεί να ανακριθεί από την αστυνομία του Πόρτλαντ και ότι δεν θέλει να συνεχιστεί η έρευνα”, προσθέτει ο Σρανκ.

Αυτές οι δηλώσεις έρχονται μετά τις αποκαλύψεις της ταμπλόιντ εφημερίδας National Enquirer, σύμφωνα με την οποία μία μασέζ σε ένα ξενοδοχείο του Πόρτλαντ κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον Αλ Γκορ το 2006. Ο Σρανκ επεσήμανε ότι η αστυνομία του Πορτλαντ είχε διεξάγει έρευνα για το συμβάν το 2009.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε